Acesta a fost invitat pentru audieri, într-un dosar care anchetează fapte de mare violență,  în urmarea anchetei în care, miercuri, au fost reținute 13 persoane, pentru trafic de cocaină. În noul dosar sunt anchetate fapte cu violență, fiind cercetați membrii aceleași grupări care trafica drogurile de mare risc destructurată de DIICOT și BCCOA Timișoara, miercuri.

Potrivit informațiilor EVZ, gruparea ar avea la activ mai multe atacuri asupra unor persoane, care, deși au fost serios vătămate, nu au depus plângeri.

La ieșirea de la audieri, avocatul directorului societății de Piețe a vorbit în numele clientului său: ”Domnul Nasleu a fost chemat în calitate de martor la DIICOT, nu are nicio altă calitate. Au fost niște incidente care trebuiau lămurite, a dat declarație și atât”.

Apropiat al edilului timișorean, Ionuț Nasleu a fost consilierul personal al primarului. Absolvent de Teologie, Nasleu a lucrat în cadrul SRI, a fost senator din partea Partidului România Mare, perioadă în care a inițiat 21 de propuneri legislative, iar în prezent este directorul SC Piețe SA Timișoara.