Mihaela Runceanu, directorul adjunct al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, a stat în prezidiu lângă Victor Ponta şi viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, potrivit igj.ro.

Femeia a ales să poarte o rochie albă, transparentă și extrem de scurtă în partea din față, care îi lăsa să se vadă aproape în întregime picioarele. Presa locală susține că pe perioada festivității profesoarei i s-au văzut și părțile intime.

Sursa foto: Igj.ro

Întrebată de ce a ales o astfel de rochie, Mihaela Runceanu s-a simțit deranjată: „Nu este o ţinută indecentă. O să vă dau în judecată“, a precizat profesoara.

Pe de altă parte, colegii profesoarei susțin că ținuta nu a fost una adecvată dar vor dezbate acest subiect în cadrul unei ședințe interne.

Constantin Huică, profesor la CNET, a spus că nu a observat ţinuta colegei sale: „Nu am remarcat-o. Nu ştiu dacă a avut o ţinută provocatoare. Nu pot să comentez. La liceul nostru, elevii vin îmbrăcaţi decent. Nu sunt probleme de acest fel. Se va analiza dacă s-a încălcat vreo normă”.