Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo, furată la scor?! Directorul echipei a luat foc: „Suntem furați. Vrem dreptate”
Dinamo, furată la scor?! Directorul echipei a luat foc: „Suntem furați. Vrem dreptate”

Dinamo, furată la scor?! Directorul echipei a luat foc: „Suntem furați. Vrem dreptate”

FC Dinamo a fost învinsă, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), de CS Universitatea Craiova, în etapa a VII-a a Ligii I.

Dinamo rămâne pe antepenultimul loc, 14, după acest meci, cu cinci puncte. Lider este CS Universitatea Craiova, cu 21 puncte, urmată de CFR Cluj, cu 15 puncte, şi de FCSB, cu 12 puncte (6 meciuri).

Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1

După meciul care a șters zâmbetul de pe buzele oricărui suporter adevărat, Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, iese și face acuzații grave despre modul în care e arbitrată formația pe care o conduce, menționând chiar și că echipa sa a fost furată în timpul acestui meci și ca vrea să se facă dreptate.

Toată suflarea dinamovistă se plânge de arbitraje. Contra a folosit conferința de presă de la finalul partidei pentru a pune tunurile pe ei, iar Rufo Collado a fost și mai dur. Spune că situația actuală este intolerabilă și că Dinamo va trece la fapte, pentru a descrie acțiunile care urmează a întreprinse.

„Se pare că deranjăm. Ne simțim furați. Începând de acum vrem dreptate, să ni se dea ce dorim. Să fim respectați! Nu dorim nimic în favoarea noastră, penalty-uri gratuite, cartonașe roșii pentru adversari. Nu e normal ce se întâmplă.

Liga de fotbal din România cunoaște un progres, dar trebuie să îmbunătățim toate capitolele. Cred că trebuie să facem un pas în față. Analizând etapa de etapă, vedem ce se întâmplă. Până aici, gata! Nu merităm asta”, a declarat Rufo Collado după meci.

Cosmin Contra, luat la ochi de patroni?

„Cosmin Contra lucrează o săptămână întreagă, pregătește tot, apoi se întâmplă astfel de lucruri. El trebuie să fie liniștit, avem toată încrederea în el. Îi felicit pe rivalii, dar ce văd în această ligă, nu îmi place. Și o să o spun de câte ori am ocazia. Sunt mândru de jucătorii și de antrenorul meu. Aspectul financiar nu are nimic de a face cu asta”, a mai declarat acesta, conform RomaniaTV.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: