Gigi Becali, cunoscut pentru intervențiile în planurile tehnic-tactice ale echipei FCSB, a fost protagonistul unui scandal celebru. Se întâmpla în anul 2009, atunci când Steaua era pregătită de italianul Cristiano Bergodi. După ce „roș-albaștrii” au remizat fără goluri cu Sheriff Tiraspol, în grupele Ligii Europa, finanțatorul s-a dus glonț la vestiar, pentru a-i certa pe jucători.

A fost oprit de tehnician. După acest episod, Bergodi avea să plece de la Steaua. Despre ce s-a întâmplat atunci și-a adus aminte Renzo Rosii, „secundul” lui Bergodi.

Scandal provocat la vestiar de Gigi Becali. Cristiano Bergodi a fost dat afară

„Acolo era un manager sportiv, Panduru. Când se enervează domnul Becali, nu se oprește în fața nimănui, cu asta sunt de acord. Dar Panduru, într-un fel, trebuia să îl oprească pe Becali, când l-a văzut că era nervos trebuia să îi spună că nu e momentul, să se găsească o cale de mijloc. Domnul Becali a intrat în vestiar, a început să urle și Cristiano i-a spus: domnule Becali, doriți să vorbiți dumneavoastră? Vorbesc eu. Dacă vorbiți dumneavoastră, eu stau jos. S-a așezat și Becali a început să vorbească.

„Noi eram deja dărâmați, era o situație delicată”

Nimeni nu l-a dat afară pe Becali, a ieșit el de nervi. Era Petre Marin în vestiar, a început să spună ceva și Becali i-a zis bă, tu taci, că ești nimeni. Când situația a devenit prea tensionată, Bergodi s-a ridicat și a spus domnule Becali, vă rog din suflet, trebuie să ne potolim. Ieșim, ieșiți, stați liniștit. Dar de o manieră frumoasă, pentru că și Cristiano a crescut cu anumite valori.

Nimeni nu l-a dat afară pe Becali, dar el de nervi a zis Ce faci, mă dai pe mine afară din vestiar? Bine, OK, perfect. Și a ieșit. Aici a început can-canul. Noi eram deja dărâmați, era o situație delicată, iar Cristiano a aflat la conferință că a fost dat afară”, a povestit Renzo Rossi la GSP Live.