Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluirile lui Gogoașă de la Trăsniții despre copilăria de coșmar: Mama mea m-a otrăvit controlat
Dezvăluirile lui Gogoașă de la Trăsniții despre copilăria de coșmar: Mama mea m-a otrăvit controlat

Dezvăluirile lui Gogoașă de la Trăsniții despre copilăria de coșmar: Mama mea m-a otrăvit controlat

Actorul a povestit cum o greșeală de la naștere i-a transformat copilăria într-un calvar și cum tratamentul pentru o boală banală a fost o adevărată otravă, care i-a distrus stomacul.

Constantin Zamfirescu, cunoscut de toată lumea ca „Gogoașă“ de la Trăsniții a povestit că a avut o copilărie de coșmar. A fost nevoit să stea mult timp într-un sanatoriu de recuperare din cauza unei greșeli medicale intervenite la naștere. Apoi, a fost aproape otrăvit de tratamentul administrat pentru o afecțiune comună a copiilor.

Copilărie de coșmar

Actorul s-a născut în noaptea de Revelion, iar cadrele medicale s-au grăbit să îl aducă pe lume ca să se poată uita apoi la programul de la televizor. Constantin Zamfirescu spune că au apelat la o tehnică interzisă pentru a grăbi nașterea. Mai exact l-au răsucit forțat și era să se sugrume cu cordonul ombilical. A fost la un pas să fie declarat mort.

„S-a produs o asfixie, de fapt, un accident vascular cerebral. Și când a venit asistenta să mă spele, dar cu apă rece, pentru că nu mai avea rost să mă spele cu apă caldă, la șocul termic, mi-am revenit la viață. Nu s-a aflat că accidentul vascular a lăsat niște urme severe, semipareză pe partea dreaptă”, a explicat actorul.

Constantin Zamfirescu s-a luptat mult cu sechelele rămase de la naștere. Ani la rând, până când a împlinit 14 ani, și-a petrecut vara la un salatoriu de recuperare. Stătea câte șase săptămâni în spital, iar părinții nu puteau să îl viziteze. Mai primea câte o carte poștală.

Tratat cu „otravă“

O altă decizie greșită i-a cauzat probleme mari la stomac. Când a intrat la grădiniță a trebuit să facă analize. Acestea au arătat că avea paraziți intenstinali, o afecțiune comună în rândul copiilor. Medicii i-au recomandată mamei sale un tratament, despre care actorul spune că era o adevărată otravă.

„Ca să scap repede de beleaua aia, mi-au dat otravă, la propriu. Sticluța pe care o primise mama avea cap de mort pe ea și primise o cantitate ceva mai mare. Deci, mama mea m-a otrăvit controlat, ca să scap repede de acei oxiuri. Dar nu pentru că așa a vrut ea, ci pentru că așa au vrut medicii. Tratamentul ăla sever mi-a stricat stomacul“, a povestit „Gogoașă” la Antena Stars, potrivit cancan.ro.