Evenimentul Zilei > Monden > Vlăduța Lupău, criticată de urmăritorii ei după ce a născut. „Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil”
Vlăduța Lupău, criticată de urmăritorii ei după ce a născut. „Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil”

Vlăduța Lupău, criticată de urmăritorii ei după ce a născut. „Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil”

Vlăduța Lupău se bucură în acest moment de statutul de proaspătă mămică. Totuși, în mediul online, au început să circule o mulțime de critici la adresa sa. Ele sunt cauzate de reclama pe care a făcut-o imediat după ce a născut. Urmăritorii de pe Instagram nu au ezitat și au taxat-o grav pe partenera de viață a lui Adi Rus.

Venirea pe lume a unui copil este întotdeauna un motiv de bucurie pentru părinți și pentru familie. Din acest motiv, Vlăduța Lupău și Adi Rus au împărtășit cu cei care îi iubesc acest moment emoționant pe pagina de Instagram a artistei.

Din păcate, unii dintre urmăritorii cântăreței nu au privit cu ochi prea buni ultimele postări ale mămicii și au ținut să îi atragă atenția. Acest lucru a determinat un întreg schimb de replici. Cântăreața a anunțat la sfârșitul lunii martie că este însărcinată, iar în urmă cu două zile, 7 august, a născut la Spitalul Regina Maria din Cluj.

Vlăduța Lupău, criticată dur la câteva zile după ce a născut

După ce a dat naștere copilului, Vlăduța Lupău a dorit să le mulțumească în mod public doctorilor care au ajutat-o să treacă peste acest moment cu bine. Din nefericire, fanii cântăreței au considerat că a făcut prea multă reclamă spitalului particular în care se află. De asemenea, urmăritorii au acuzat-o că uită să își concentreze atenția asupra micuțului Iair.

„Publicitatea asta insistentă pentru sistemul privat… Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil. Acaparează toată frumusețea pozei, a faptului că ai devenit mamă”, „Ce reclamă. Eroină? Ce să zic de mamele care nasc de la trei copii în sus?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Vlăduței Lupău.

Reacția dură a lui Adi Rus

Adi Rus nu a putut rămâne indiferent în fața cuvintelor grele care îi sunt adresate partenerei sale de viață. Astfel, proaspătul tătic a reacționat imediat. El a încercat să le explice tuturor cum stau lucrurile, de fapt. Jucătorul de fotbal al echipei Pisa le-a transmis tuturor celor care o critică pe mama copilului său faptul că pot oricând să apese butonul de „unfollow”. Astfel, nu vor mai vedea ce postează artista. În plus, a ținut să precizeze și faptul că mama copilului său este și va fi o adevărată eroină.

„Este buton de unfollow, nu fă program la nimeni ce să facă și ce nu. Apreciem sinceritatea ta și promitem să nu ne deranjeze dacă o să dai unfollow. Îți dorim multă sănătate ție și familiei tale. Ca să nu te superi… Ești și tu eroină, e bine așa? Nu e normal să fie eroină mama copilului meu pentru mine? De ce ești așa frustrată?”, a scris într-un comentariu fotbalistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)