Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și a ajuns la spital. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, care le-a transmis fanilor că trece printr-o perioadă mai dificilă și a avut nevoie de internare. Ea a postat pe Instagram, pe InstaStory, câteva poze în care se vede că medicii i-au pus o branulă. Ea a apărut îmbrăcată într-un halat medical, cu cască pe cap și cu mască la gură.

De ce a fost internată Vlăduța Lupău în spital?

Vlăduța Lupău nu a vrut să ofere alte detalii despre problemele medicale. Și a precizat că i se întâmplă foarte rar să posteze așa devreme și că este foarte posibil ca aceea să fie singura veste pe care o vor primi de la ea această zi.

„Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că…cam atât pe ziua de azi”, le-a transmis Vlăduța Lupău fanilor săi, cu puțin timp înainte de a posta imaginea din spital”, a transmis Vlăduța Lupău pe rețeaua de socializare.

„Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră”

În ultima perioadă, Vlăduța Lupău a afirmat că simte că este pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei. Ea vrea să devină mamă. În timpul vacanței cu soțul ei, Adi Rus, ea i-a făcut partenerului ei o urare misterioasă: „ce nu are…vine”.

„Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm”, a spus recnet, Vlăduța Lupău, despre o posibilă sarcină.