Evenimentul ZileiActualitateTragedie în București. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața

Tragedie în București. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața

Tragedie în București. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața
Alertă în Capitală. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 8. Incidentul s-a produs în Sectorul 4.

Joi dimineață, un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui imobil din Sectorul 4, București.

Medicii ajunși la fața locului tragicului incident nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, victima avea probleme de sănătate și era cu soția în casă, în momentul producerii tragediei.

„În zona b-dul Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a precipitat de la etajul 8 al imobilului.

În zonă s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D., care au constatat și declarat decesul, iar la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului, cazul fiind preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, informează Poliția Capitalei.

Un tânăr din București s-a sinucis

În urmă cu aproximativ două luni, un incident similar a avut loc în Capitală. Un student în vârstă de 26 de ani, din București, s-a aruncat de pe căminul în care locuia. El a stat pe acoperiș vreme de trei ore, până această decizie. La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță, pompieri, negociatori și un psiholog.

Nimeni nu a reușit să-l convingă să coboare de pe acoperiș. El a sărit de pe clădire și după câteva minute a murit. Aceasta, în ciuda efortului depus de echipele medicale de a-l resuscita.

„De la el din cameră a deschis geamul, a urcat pe acoperiș și din păcate s-a aruncat de acolo. Îl cunosc de aproximativ doi ani, stătea la noi în cămin, nu am avut probleme de comportament cu dumnealui. Singurele probleme cu el – dar se mai întâmplă într-un cămin studențesc – au fost că întârzia cu chiria”, a relatat administratorul.

CITEȘTE ȘI România, campioana Uniunii Europene la morți în accidente rutiere. Ce țară are un singur accident pe an


Accesează: