Un bărbat a fost descoperit înecat în lacul din Parcul IOR, din Sectorul 3. Potrivit primelor informații, în caz a fost deschisă o anchetă, iar poliția urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Corpul bărbatului, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperit de lucrătorii care au venit să facă curățenie, la prima oră. Aceștia au văzut cadavrul plutind și au sesizat autoritățile la numărul de urgență 112. Trupul neînsuflețit a fost scos din apă de pompieri. ISU București Ilfov a transmis că în jurul orei 7:00 a fost anunțat la numărul de urgență 112 faptul că o persoană plutește pe lacul din parcul IOR, în zona Insula Pescarilor.

„Au intervenit scafandrii ISU B-IF care au recuperat corpul unui bărbat în vârstă de aprox 35 de ani, care prezența rigiditate cadaverică, au transmis reprezentanții ISU București Ilfov.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD cu un echipaj specializat în Terapie Intensivă. Paramedicii au examinat corpul bărbatului în ideea în care ar fi putut aplica măsurile de resuscitare. Din nefericire, însă, nu s-a mai putut face nimic, astfel că au constatat decesul.

Urmează o anchetă pentru a stabili când s-a produs incidentul din Sectorul 3. Polițiștii urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere sau de un accident. De asemenea, ei iau în considerare și un posibil omor, în urma căruia bărbatul a murit înecat. Anchetatorii vor analiza  imaginile de pe camerele de supraveghere video, amplasate în zonă, pentru a stabili ultimele mișcări ale bărbatului.

Citește și: 

ȘOCANT. Scafandrii au recuperat un CADAVRU din lacul PARCULUI IOR

MOARTE MISTERIOASĂ în lacul IOR. SCENELE ŞOCANTE s-au întâmplat SUB OCHII MARTORILOR

Mister în parcul IOR din Capitală, acolo unde apa a căpătat o culoare ciudată. Garda de Mediu face investigații