Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat înecat în parcul IOR. Autoritățile verifică imaginile de pe camerele video
Bărbat înecat în parcul IOR. Autoritățile verifică imaginile de pe camerele video

Bărbat înecat în parcul IOR. Autoritățile verifică imaginile de pe camerele video

Corpul unui bărbat în vârstă de 46 de ani a fost descoperit mort, în apele lacului din parcul IOR din Sectorul 3, în această dimineață.

Un bărbat a fost descoperit înecat în lacul din Parcul IOR, din Sectorul 3. Potrivit primelor informații, în caz a fost deschisă o anchetă, iar poliția urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Corpul bărbatului, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperit de lucrătorii care au venit să facă curățenie, la prima oră. Aceștia au văzut cadavrul plutind și au sesizat autoritățile la numărul de urgență 112. Trupul neînsuflețit a fost scos din apă de pompieri. ISU București Ilfov a transmis că în jurul orei 7:00 a fost anunțat la numărul de urgență 112 faptul că o persoană plutește pe lacul din parcul IOR, în zona Insula Pescarilor.

„Au intervenit scafandrii ISU B-IF care au recuperat corpul unui bărbat în vârstă de aprox 35 de ani, care prezența rigiditate cadaverică, au transmis reprezentanții ISU București Ilfov.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD cu un echipaj specializat în Terapie Intensivă. Paramedicii au examinat corpul bărbatului în ideea în care ar fi putut aplica măsurile de resuscitare. Din nefericire, însă, nu s-a mai putut face nimic, astfel că au constatat decesul.

Urmează o anchetă pentru a stabili când s-a produs incidentul din Sectorul 3. Polițiștii urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere sau de un accident. De asemenea, ei iau în considerare și un posibil omor, în urma căruia bărbatul a murit înecat. Anchetatorii vor analiza  imaginile de pe camerele de supraveghere video, amplasate în zonă, pentru a stabili ultimele mișcări ale bărbatului.

Citește și: 

ȘOCANT. Scafandrii au recuperat un CADAVRU din lacul PARCULUI IOR

MOARTE MISTERIOASĂ în lacul IOR. SCENELE ŞOCANTE s-au întâmplat SUB OCHII MARTORILOR

Mister în parcul IOR din Capitală, acolo unde apa a căpătat o culoare ciudată. Garda de Mediu face investigații