Evenimentul Zilei > Social > DEZVĂLUIRILE PRINCIPELUI NICOLAE. Nepotul REGELUI MIHAI a vorbit pentru PRIMA DATĂ despre cum și-a ÎNCEPUT VIAȚA
DEZVĂLUIRILE PRINCIPELUI NICOLAE. Nepotul REGELUI MIHAI a vorbit pentru PRIMA DATĂ despre cum și-a ÎNCEPUT VIAȚA

DEZVĂLUIRILE PRINCIPELUI NICOLAE. Nepotul REGELUI MIHAI a vorbit pentru PRIMA DATĂ despre cum și-a ÎNCEPUT VIAȚA

Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai, a declarat că a început să muncească încă de la vârsta de 19 ani cu gândul de a reuși în viață. Acesta a preferat mereu să aibă propria sursă de venit.

„La 19 ani am avut prima slujbă adevărată. Un prieten care avea o afacere cu pardoseli mi-a oferit un loc de muncă. Transportam mochete şi le montam în casele oamenilor. Era o muncă grea, dar mie îmi plac activităţile fizice, aşa că nu m-am descurajat. Mai târziu, am lucrat şi pentru Tesco, un mare lanţ de supermarketuri”, a dezvaluit Principele Nicolae conform B1.

El a declarat că a muncit şi în Kenya iar în Statele Unite nu s-a ferit să se implice în activităţi agricole.

„Am lucrat şi-n Kenya, în timpul expediţiei mele. Iar în Statele Unite, am lucrat la ferma mătuşii mele. Era perioada recoltei, adunam fânul şi-l duceam în şoproane şi mă ocupam de întreţinerea cailor. Lucram de la 8 dimineaţa la 9 seara, dar nici nu simţeam când trecea timpul, caii sunt nişte animale minunate”, a mai dezvaluit Principele Nicolae.