Evenimentul Zilei > Justitie > DEZNODĂMÂNTUL zilei ar putea fi dat de PRESIUNEA pusă pe procurorii CSM
DEZNODĂMÂNTUL zilei ar putea fi dat de PRESIUNEA pusă pe procurorii CSM

DEZNODĂMÂNTUL zilei ar putea fi dat de PRESIUNEA pusă pe procurorii CSM

Jurnalistul Sorina Matei spune că un deznodământ al zilei poate să vina în urma presiunilor puse de Kovesi pe procurorii CSM, pentru ca verificările făcute de Inspecția Judiciară să nu indice adevărul.

Jurnalistul comentează într-o postare pe contul său de Facebook despre un posibil mers al evenimentelor de astăzi, care au toate șansele să se încheie cu execuția celor doi procurori, Doru Țuluș și Mihaela Moraru.

Redăm mesajul postat de aceasta: „Procurorii au cerut ca Inspecția Judiciară să verifice toate chestiunile grave sesizate de ei și după ce se termină verificările secția de procurori a CSM să ia o decizie în cunoștință de cauză. Dar nu se doreşte aflarea adevărului şi nici măcar să se facă verificări. Secția de procurori este controlată de K și va da o decizie rapidă azi. De aceea e aşa mare presiunea. Execuție sumară. Îi va rade. Avizul oricum e consultativ, deci după aceea vin ordinele de revocare ale celor doi care sunt foarte probabil deja scrise și semnate. Dacă se amâna avizul, ceea ce este foarte puţin probabil să se întâmple, și se încep verificări de inspecție la cele sesizate de procurori, K nu prea mai poate emite ordinele/ decapitarea. De aceea se grăbesc tare, s-a dus fulger să pună presiune şi stă deja de aproape 4 ore acolo. Asta ca să știți cum e și de ce.”

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: