Un desert unic pe gustul celor mici. Rețetă de prăjitură cu ciocolată în stil american

Un desert unic pe gustul celor mici. Rețetă de prăjitură cu ciocolată în stil american Fursecuri cu ciocolată. Sursă foto: Freepik

Atunci când coacem fursecuri, cei mici sunt cei mai fericiți. De multe ori, aceștia vin să guste de poftă aluatul cât încă este crud. Acest lucru a dus la apariția unei noi arome în America, mai exact „cookie dough”. Unele persoane spun că aluatul de fursecuri este mai bun crud. Iată cum poți prepara un desert perfect pentru copii și extrem de delicios pe bază de „cookie dough”. „Acest aluat gros de fursecuri este plin ciocolată și acoperit cu o cremă groasă de ciocolată, deci devine și mai bun. Este un deliciu ușor de preparat și de savurat cu prietenii și familia” a spus Jane Dunn, patiser.

Puteți folosi orice ciocolată doriți în acest aluat pentru fursecuri, iar Dunn recomandă tratarea făinii. Acest lucru presupune punerea unei tăvi de copt cu făină în cuptor la 200C/180C  timp de cinci minute, apoi să o lăsați să se răcească complet înainte de utilizare.

Rețetă de prăjitură cu ciocolată în stil american

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara această prăjitură în stil american:

  • 125 g unt nesărat, la temperatura camerei
  • 125 g zahăr brun
  • 397 g cutie de lapte condensat
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • 400 g făină simplă, încălzită și răcită
  • ½ linguriță sare de mare
  • 200 g bucăți de ciocolată la alegere

Pentru topping:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • 150 g ciocolată cu lapte
  • 150 g ciocolată neagră
  • 150g smântână de gătit

Mod de preparare

1. Tapetați o tavă pătrată de 23 cm cu hârtie pergament.

2. Într-un bol, se amestecă untul și zahărul pentru a se combina. Se adaugă laptele condensat și extractul de vanilie și se amestecă din nou. Se adaugă făina încălzită și răcită, sarea de mare și ciocolata. Presați acest aluat de biscuiți pe fundul formei tapetate, uniform.

3. Pentru topping: Adăugați ciocolata cu lapte și cea neagră și smântâna de gătit într-un bol termorezistent. Se încălzește în cuptorul cu microunde, în reprize de 30 de secunde, amestecând bine de fiecare dată, până se omogenizează.

4. Se toarnă peste aluatul de biscuiți, apoi se pun batoanele la frigider timp de cel puțin patru ore, dar preferabil peste noapte. Tăiați și savurați, conform The Independent .

Revista presei