Evenimentul ZileiActualitateDescoperire macabră! Un profesor de matematică a ucis și mâncat un bărbat de 44 de ani

Descoperire macabră! Un profesor de matematică a ucis și mâncat un bărbat de 44 de ani

Descoperire macabră! Un profesor de matematică a ucis și mâncat un bărbat de 44 de ani
Poliția a arestat un bărbat de 41 de ani, suspectat de canibalism, după ce a găsit o grămadă de oase fără carne pe ele într-o suburbie a oraşului.

Poliția germană a arestat, vineri, un bărbat în vârstă de 41 de ani care este suspectat de crimă și de canibalism, după ce mai multe oseminte umane au fost descoperite într-un parc din Berlin.

Victima canibalului ar fi un muncitor în construcții în vârstă de 44 de ani, care dispăruse de la începutul lunii septembrie. Oamenii legii au încercat să găsească eventuali martori, dar până în acest moment efortul lor a fost în zadar.

Procurorii din Berlin au declarat vineri că „investighează la turaţii maxime pentru a arunca o lumină asupra crimei sexuale cu suspiciunea decanibalism”.

Poliția nu a dat numele,  Bild l-a identificat ca fiind Stefan R.

Poliția a publicat o fotografie a victimei, numită Stefan T., după ce a dispărut. Dar demersul a fost fără succes. Oasele au fost găsite de oameni care se plimbau într-un parc din districtul Pankow din nord-est în ziua de 8 noiembrie.

La începutul lunii, câteva persoane care se plimbau printr-un parc din Pankow, la nord-est de Berlin au descoperit câteva oase care s-au dovedit a fi rămășițe umane.

Potrivit presei germane, suspectul este profesor de matematică și științe fizice și era interesat de canibalism

Pe baza oaselor găsite, fără carne, și a altor dovezi, bănuim cu tărie că Stefan T. a fost victima canibalismului, a declarat presei un polițist implicat în achetă Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați au avut un schimb de mesaje pe internet, dovedind că cei doi bărbați au fost de acord să se întâlnească.

Cazul amintește cazul lui Detlev Günzel, fost comisar de poliție, găsit vinovat că a ucis și măcelărit, evident, la cererea sa, un bărbat întâlnit pe un site de fetișiști antropofagi. Nu au existat dovezi care să demonstreze că și-a mâncat victima.

Un alt caz înfiorător petrecut tot în Germania, la începutul anilor 2000, este cel al lui Armin Meiwes, poreclit „canibalul Rotenburg”, condamnat la închisoare viață în 2006 pentru o crimă urmată de antropofagie, scrie thelocal.de.


Accesează: