Evenimentul Zilei > Actualitate > Descopera performanta uimitoarelor baterii de bucatarie cu actionare printr-o simpla atingere
Descopera performanta uimitoarelor baterii de bucatarie cu actionare printr-o simpla atingere

Descopera performanta uimitoarelor baterii de bucatarie cu actionare printr-o simpla atingere

Atunci cand sunteti in plin proces de decoare sau renovare a bucatariei este important ca toate accesoriile si obiectele sanitare sa fie achizitionate in conformitate cu utilitatea lor intrinseca.

Pentru a facilita montajul si finisarea lucrarilor desfasurate, cea mai accesibila si rapida varianta pentru a cumpara baterii bucatarie disponibile aici cu design modern consta in accesarea magazinelor online specializate in vanzarea unei game variate pentru acest tip de produse, fiind notate toate informatiile si detaliile legate de pret, precum si recenziile altor clienti.

Detalii tehnice

 

In cazul in care doriti sa fiti sigur de specificatiile tehnice atribuite chiuvetei instalate in bucatarie, este preferabil sa comunicati cu un specialist instalator.

In privinta designului, consultand variantele disponibile in stocul magazinului online BATERII-LUX alegerea produselor dorite este simplificata la maximum.

 

Tipul bateriei

 

In functie de preferintele personale, puteti alege dintre urmatoarele tipuri principale de baterii bucatarie:

 • Baterii de bucatarie cu pipa joasa – Sunt varianta care asigura confortul in cadrul bucatariei dvs.

 

Detalii tehnice: suprafata cromata, cu cartuse ceramice si garantie de 5 ani;

 

 • Baterii de bucatarie cu pipa inalta sunt considerate unele dintre cele mai calitative produse, avand o durata medie de viata de aproximativ 15 ani.

 

Detalii tehnice: suprafata cromata si cartuse ceramice;

 

 • Baterii de bucatarii cu set de dus incorporat – Aceste produse le asigura beneficiarilor un confort sporit atunci cand este nevoie de utilizarea jetului de apa pentru spalarea legumelor sau chiar a plantelor ornamentale.

 

Detalii tehnice: suprafata cromata sau din otel inoxidabil, cartuse ceramice calitative, durata medie de viata de 15 ani, si garantie 5 ani.

Functii inovatoare pentru baterii bucatarie – Baterii cu boiler si baterii cu filtru de apa

 

Pe langa oferta diversificata pentru achizitionarea bateriilor de bucatarie cu durata lunga de utilizare , magazinul online BATERII-LUX va propune analiza ofertelor de baterii cu functii complexe pentru filtrarea si incalzirea apei.

 

Va oferim produse inovatoare cu aplicatii multiple pentru crearea unor spatii moderne si pentru imbunatatirea stilului de viata.

 

 • Sisteme de filtrare a apei de Grohe Blue – Sistemul Grohe Blue este gandit sa functioneze asemeni procesului de imbunatarire a apei care se desfasoara in natura.

 

Diferitele straturi alcatuite din roci si pamant au functia de a filtra apa. Inspirat de natura, acest sistem filtreaza apa in patru etape, pentru apa potabila lipsita de substante nedorite, precum clorul.

Aceste sisteme de filtrare asigura urmatoarele avantaje:

 

 • Prefiltrare cu ajutorul materialului netesut care indeparteaza particulele mari;

 

 • Schimbarea ionilor, care determina reducerea continutului de calcar, filtrand apa de metalele grele, reducandu-i duritatea;

 

 

 • Filtrare activata de carbon care indeparteaza substantele care altereaza gustul si mirosul (diversi compusi organici si clor);

 

 • Filtrarea particulelor fine.

 

 • Baterii de bucatarie cu boiler fabricate de Grohe – Atunci cand aveti nevoie de apa fierbinte este nevoie sa o incalziti prin energie termica (ibric, ceainic etc).

 

Prin instalarea sistemului ingenios de la Grohe care incorporeaza boilerul direct pe bateria atasata chiuvetei, apa fierbinte pentru prepararea unui ceai, pentru sterilizarea biberoanelor este furnizata direct de la bateria de bucatarie.

 

Sistemul ara o capacitate de stocare de 4-8l, in functie de modelul pentru care optati.

 

Acceseaza magazinul online BATERII-LUX.ro sau contacteaza specialistii acestui magazin la numerele:

 

 • 0721 482 872

 • 0732 283 744

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: