Evenimentul ZileiActualitateDeranjat de zgomote, un român din Austria a tăiat cauciucurile a 91 de mașini

Deranjat de zgomote, un român din Austria a tăiat cauciucurile a 91 de mașini

Deranjat de zgomote, un român din Austria a tăiat cauciucurile a 91 de mașini
Un român din Austria este anchetat după ce a produs însemnate pagube materiale vecinilor săi. Omul s-a răzbunat pentru că era deranjat de zgomotul mașinilor.

Gest huliganic uluitor făcut de un român în vârstă de 43 de ani din Austria. Bărbatul s-a enervat peste măsură și a tăiat cauciucurile a 91 de mașini ce erau parcate pe mai multe străzi din cartierul Linz. Huliganul a apelat la această măsură extremă pentru că era deranjat de zgomotul făcut de vecinii săi.

Românul nu a fost interesat prea mult de ce mașini avariază și le-a ales la întâmplare. El a fost depistat de autorități pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă a cartierului. Bărbatul a fost practic un tăietor în serie de cauciucuri, pentru că a recurs la acest gest, de mai multe ori, în perioada aprilie – octombrie. Prejudiciul creat se ridică la câteva zeci de mii de euro, iar păgubite au fost 65 de persoane.

Românul a apelat la gestul extrem pentru că era deranjat de zgomotul pe care îl făceau mașinile vecinilor

Luat la întrebări de anchetatori, românul a spus că a apelat la aceste distrugeri pentru că era deranjat de zgomotul făcut de mașini, după cum notează siteul austriac nachrichten.at.

Altfel, în anul 2019, un român care lucra în Marea Britanie a distrus mașini în valoare de 500.000 de lire sterline. Bărbatul s-a îmbătat, s-a urcat la volanul unei mașini și a avariat 12 bolizi de lux. În toamna acelui an a fost condamnat de o instanță din Albion la 12 luni de închisoare.

S-a răzbunat pentru că nu a fost plătit de angajator după ce lucrase câteva săptămâni

El lucrase timp de câteva săptămâni pentru o firmă britanică numită Autoclenz care are un contract pentru valeți cu Guy Salmon, un dealer de automobile Land Rover și Range Rover situat în Stratford-upon-Avon, Warwickshire. Nu a fost plătit de angajator, din motive care nu au fost făcute publice la vremea respectivă, așa că și-a jurat să se răzbune și și-a pus planul distructiv în aplicare.

 

 

 


Accesează: