Evenimentul Zilei > Politica > Scandal în stradă între #rezist și Bădălău: „Nu putem să acceptăm să fie folosite asemenea injective”
Scandal în stradă între #rezist și Bădălău: „Nu putem să acceptăm să fie folosite asemenea injective”

Scandal în stradă între #rezist și Bădălău: „Nu putem să acceptăm să fie folosite asemenea injective”

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost scuipat și huiduit pe stradă de un protestatar #rezist. Comentând situația, ministrul a făcut o gafă, inventând cuvântul „injectiv”.

„Respectivul domn a fost și acasă la mine. Nu cred că răspunde jurific pentru că are o problemă. Mie nu poate să îmi fie decât milă. Sunt tot felul de oameni. Limbajul pe care îl folosește nu pot să îl accept, dar  nu pot să îi răspund. Nu putem să acceptăm să fie folosite asemenea injective. Vizavi de partea penală e mai complicat să fie tras la răspundere”, a declarat Bădălău la România TV.

Protestatarul Marian Moroșanu, zis Ceaușescu, l-a urmărit pe ministru când acesta ieșea din sediul unei televiziuni.

„Nu vă supărați, așteptăm scuzele pentru acele cuvinte oribile. Mai țineti minte? Nu? Ia mă mana de pe mine (a intervenit una dintre garzile de corp ale lui Bădălau – n.r.). Cum e, mă, hoților? Nu vă e rușine că vă pișați pe diaspora? Nesimțitule, huliganule, jigodie ce esti! Bădălau, să-ti fie rușine, te pisi tu pe diaspora? Cere-ți scuze!”