Evenimentul Zilei > Monden > Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, mult mai bogat ca Elan Schwartzenberg. Ce avere deține austriacul
Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, mult mai bogat ca Elan Schwartzenberg. Ce avere deține austriacul

Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, mult mai bogat ca Elan Schwartzenberg. Ce avere deține austriacul

Puțină lume ştie că iubitul Mihaelei Radulescu deține o avere impresionantă. Potrivit revistei de business People With Money, Felix Baumgartner s-ar afla pe locul 1 în topul celor mai bogati atleți.
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate vedete de televiziune. De șapte ani este împreună cu celebrul sportiv Felix Baumgartner. Dar un lucru nu se prea știa la noi: cât de bogat este austriacul.
Având în vedere că şi averea fostului soţ al Mihaelei, Elan Schwartzenberg, este considerabilă, se pare că Felix Baumgartner, actualul iubit, are o avere impresionantă, aflându-se pe locul unu în topul celor mai bogați atleți, potrivit informațiilor publicate în presa internaţională.

Cât de bogat este  Felix Baumgartner

Pentru cei care nu-l știu pe Felix Baumgartner  a devenit cunoscut ca parașutist și jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție – 30 de metri, de pe mâna statuii Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro. Totodată, iubitul Mihaelei Rădulescu a stabilit, de două ori chiar, recordul pentru săritura de pe cea mai înaltă construcție – Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia, și turnul Taipei 101 din Taiwan.
Adevărul despre relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, după 6 ani de relație În trei-patru zile sunt înapoi acasă (1)
Numai în anul 2017, austriacul Felix Baumgartner ar fi câștigat, potrivit revistei de business People With Money, aproape 82 de milioane de dolari. Averea totală a bărbatului depășește suma de 250 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că este cu mult peste cea a fostului soț, afaceristul Elan Schwartzenberg.

La 53 de ani Mihaela arată mai bine ca oricare tânără de 25 de ani

În anul 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a reușit să traverseze Canalul Mânecii în cădere liberă, folosindu-se de o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spat.

În 2012, austriacul a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, sărind de la o altitudinea de 39,045 km

Cu această ocazie, Felix Baumgartner a reușit, în prima parte a coborârii în cădere liberă, să depășească viteza sunetului, atingand 1342,8 km/h. Toate aceste experiențe l-au îmbogățit pe actualul partener Mihaelei Rădulescu, fiind, de altfel, și cel mai bogat dintre toți partenerii acesteia.

Ținând cont de cum se prezintă lucrurile, am putea spune că Mihaela Rădulescu se poate mândri nu numai cu un iubit celebru în toată lumea, ci și potent financiar, potrivit celor relatate de presa mondenă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: