Depeche Mode, concert magnific pe Arena Națională, alături de 45.000 de fani

Depeche Mode, concert magnific pe Arena Națională, alături de 45.000 de fani

Miercuri seară, 45.000 de fani au cântat împreună cu Depeche Mode refrenele de neuitat ale trupei, pe Arena Națională. Concertul de la București a făcut parte din turneul mondial „Memento Mori".

45.000 de români entuziaști s-au bucurat de un nou concert al faimoasei trupe Depeche Mode la București, în ciuda ploii.  Turneul „Memento Mori" este cel de-al 19-lea turneu semnat Depeche Mode și primul după mai bine de 5 ani. Prețurile biletelor, puse în vânzare încă din octombrie 2022, au costat între 255 lei și 655 lei.

Românii au cântat pe ploaie hituri care au scris istorie

Deși concertul s-a desfășurat pe ploaie, fanii nu au fost intimidați, iar acoperișul stadionului a rămas deschis pe toată perioada prestației. Concertul de miercuri seară a prezentat inclusiv piese incluse pe cel de-al 15-lea album de studio Depeche Mode, care poartă numele de “Memento Mori’’ și s-a lansat în primavara lui 2023.

Depeche Mode, concert Bucuresti, 26 iulie 2023

Depeche Mode a sedus din nou fanii din România

Din seria de concerte susținute la București, fanii trupei își aduc aminte și acum de cel din anul 2013, când membrii trupei au cântat cu entuziasm alături de publicul din România. De altfel, solistul Dave Gahan avea să declare într-un interviu că România este unul din locurile sale de suflet, din toată istoria turneelor lor.

Ne puteți urmări și pe Google News
Depeche Mode, concert Bucuresti, 26 iulie 2023

Concert incendiar la București al trupei britanice Depeche Mode

Britanicii de la Depeche Mode și-au început show-ul în jurul orei 20.45, în aclamațiile unor fani entuziaști. În deschidere a cântat tot o trupă britanică, Haelos, care a urcat pe scenă la 19.45.

Primăria Bucureștiului a prelungit programul mijloacelor de transport în comun special pentru acest concert-eveniment.

Cine sunt membrii legendarei trupe cu premii Grammy

Depeche Mode s-a format în anul 1980 în Anglia, devenind una dintre cele mai populare formații din Europa. A câștigat mai multe premii Grammy. Piesa ”Enjoy the Silence” a devenit cunoscută de toată planeta încă din anul 1990, când a fost lansată.

Depeche Mode, concert Bucuresti, 26 iulie 2023

Dave Gahan, solistul Depeche Mode, pe Arena Națională

Celebra trupă este formată din solistul Dave Gahan și Martin Gore. Solistul are vârsta de 61 de ani și este cel mai longeviv membru. Acesta are trei copii și este căsătorit a treia oară, cu Jennifer Grahan.

Martin Gore face parte dintre fondatorii trupei, împreună cu Dave Grahan și este și artist solo. Cântărețul are vârsta de 62 de ani și are trei copii. În prezent este căsătorit cu actrița Kerrilee Kaski.

Depeche Mode, concert București, Arena Națională, 26 iulie 2023

Fanii au cântat în ploaie alături de Depeche Mode

Din păcate, față de concertele anterioare ale trupei în țara noastră, prestația de miercuri seară s-a desfășurat în absența regretatului Andrew Fletcher, dispărut în mai 2022. Artistul era unul dintre membrii fondatori,  moartea lui fiind o pierdere majoră pentru trupă. De-a lungul anilor, din grupul muzical au mai făcut parte artiști precum Alan Charles Wilder sau Vince Clarke.

Sursa foto: Facebook EMagic.