Videoclipul Depeche Mode a fost filmat în România

Videoclipul Depeche Mode a fost filmat în România

VIZITĂ. Surse apropiate trupei spun că este posibil ca Martin Gore şi Andy Fletcher să vină, zilele acestea, pentru filmări, la Bucureşti.

Actriţa Maria Dinulescu, care a fost aleasă, în urma unui casting, să interpreteze rolul unui soldat în videoclipul piesei „Peace”, cel de-al doilea extras pe single de pe albumul „Sounds of the Universe” al britanicilor de la Depeche Mode, a filmat deja clipul în România, la sfârşitul acestei săptămâni, spun surse apropiate casei de producţie franceze care se ocupă de realizarea clipului.

Potrivit contractului semnat cu managementul britanicilor, românca, în vârstă de 28 de ani, poate da mai multe informaţii abia peste câteva zile. Se ştie însă că Maria are rolul principal în videoclipului melodiei „Peace”. Videoclipul va ajunge într-o săptămână la Londra, pentru ultimele retuşuri în vederea lansării oficiale, programată pe 15 iunie.   Deşi, într-o variantă iniţială a clipului „Peace”, erau prevăzute şi câteva cadre cu membrii Depeche Mode, aceştia au hotărât să nu mai apară. Este posibil însă ca pentru câteva dintre remixurile piesei să fie filmate şi cadre cu trupa. În acest sens, există zvonuri între reprezentanţii caselor româneşti de producţie că Martin Gore şi Andy Fletcher vor veni, zilele acestea, la Bucureşti. „Peace”, încărcată de „elemente spirituale” Cotată drept una dintre cele mai de succes actriţe, nu numai din ţară, ci şi din străinătate, Maria Dinulescu este prima româncă distribuită într-un videoclip al unei formaţii de ca li brul trupei Depeche Mode. Artista a mai apărut, în 2001, în videoclipul piesei „Adio” al formaţiei Gaz pe Foc, pentru ca, trei ani mai târziu, să fie protagonista clipului piesei „Starcorssed”, a formaţiei irlandeze Ash.

Albumul „Sounds of the Universe”, lansat de Depeche Mode la mijlocul lunii trecute, se bucură de un succes uriaş. Cu toate că trupa şi-a anulat nu mai puţin de nouă concerte europene, albumul se află pe primul loc în topurile radio din 21 de ţări, printre care Germania, Austria, Suedia, Belgia, Polonia sau Elveţia. Primul single, „Wrong”, a debutat în forţă, pe 21 februarie, când trupa a interpretat melodia la gala premiilor muzicale germane, Echo Awards, de la Berlin, urcând pe primul loc în topurile iTunes din mai multe ţări.

Ne puteți urmări și pe Google News

Piesa „Peace”, compusă de Martin Gore şi catalogată de presa britanică drept una dintre cele mai frumoase de pe album, urmează să apară pe piaţă în cinci formate: un single CD care conţine varianta de album şi un remix realizat de cei de la MGMT şi un Maxi-CD, pe care sunt incluse, pe lângă varianta de album a piesei, alte 5 remixuri diferite. A treia variantă este pe vinil şi va oferi şi o versiune remixată a piesei „Come Back”, alături de varianta de album a piesei „Peace”. Celelalte două variante vor apărea doar ca download- bundles, fiecare oferind câteva remixuri inedite. Piesa „Peace” este încărcată de elemente spirituale, care stau la baza întregului album „Sounds of the Universe”.