Concertul Depeche Mode, la București. Reguli pe Arena Națională

Concertul Depeche Mode, la București. Reguli pe Arena Națională Depeche Mode. Sursa foto: Wikipedia

Trupa Depeche Mode va concerta în România, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti. Fanii încă mai pot cumpăra bilete online. Regulamentul evenimentului.

Formaţia britanică Depeche Mode va concerta din nou în România, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti. Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii au venit și cu o serie de recomandări:

• posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Strada Maior Coravu; • posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin; • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul fiecărui participant în spaţiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziţionat biletul. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să consulte harta sectoarelor pentru detalii. Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, semnalizate corespunzător pe hartă. În perimetrul stadionului vor fi amplasate puncte de soluţionare a eventualelor situaţii ce pot apărea cu biletele achiziţionate, semnalizate cu „Clearing Point” şi vor fi amplasate la intrările în Arena Naţională. Fiecare Clearing Point va pune la dispoziţie operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment.

Ne puteți urmări și pe Google News

Haelos vor concerta în jurul orei 19:45, iar Depeche Mode vor urca pe scenă în jurul orei 20.45. Programul poate suferi modificări – organizatorii recomandând participanţilor la eveniment să consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum şi pagina de Facebook oficială a evenimentului, aici https://fb.me/e/2qk5GOIjR, pentru a fi la curent cu posibile modificări.

Depeche Mode va concerta din nou în România, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Programul concertului Depeche Mode de pe Arena Naţională din Bucureşti. Sursa: Facebook/ Emagic

Fanii vor avea voie cu apă de acasă

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: produse alimentare şi băuturi achiziţionate din afara perimetrului locaţiei (cu excepţia sticlelor proprii de apă, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fără dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.

La eveniment spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare, apă, cafea, îngheţată şi food trucks. Produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate barurile, însă din cauza numărului mare de participanţi prezenţi la locaţie, plăţile cu card pot înregistra întârzieri.

Barurile vor acoperi toate zonele de public: Gazon A, Gazon B, inele şi zona VIP. Fumatul va fi permis doar în zone dedicate.

Din cauza temperaturilor ridicate, organizatorii vor permite accesul participanţilor cu sticle de apă proprii (aduse de acasă, achiziţionate de oriunde) cu capacitatea de maximum 0.5 litri, fără capac/ dop.