Depeche Mode revine în România. Biletele vor fi scoase la vânzare de vineri

Depeche Mode revine în România. Biletele vor fi scoase la vânzare de vineri Programul concertului Depeche Mode de pe Arena Naţională din Bucureşti. Sursa: Facebook/ Emagic

Formația britanică Depeche Mode vine în concert la București, vara viitoare, pe 26 iulie. Concertul va avea loc la Arena Națională, iar biletele vor fi scoase la vânzare începând de vineri, 7 octombrie, de la ora 10.00.

Depeche Mode revine în România. Concertul lor face parte din turneul „Memento Mori”, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic. Bilete, scoase la vânzare de vineri, vor putea fi achiziționate online, de pe bilete.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

Depeche Mode și-au lansat cel de-al cinsprezecelea album

Formația britanică  a anunțat într-o conferință de presă susținută la Berlin lansarea celui de-al cinsprezecelea album și organizarea unui turneu mondial. Albumul se va numi „Memento Mori”.

Depeche Mode au fost incluși în anul 2020 pe lista Rock & Roll Hall of Fame.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artiștii Dave Gahan şi Martin Gore au dezvăluit în conferinţa de marţi că turneul, prezentat de Live Nation, va începe în luna martie 2023 cu o serie de evenimente speciale în America de Nord.

Ulterior, acesta se va extinde în Europa, iar pe harta turneului se află şi România, cu un concert extraordinar, ce va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti, pe 26 iulie.

Show-ul formației va cuprinde şi piese de pe noul album „Memento Mori”, cât şi piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.

Trupa revine pe scenă după o pauză de cinci ani

Turneul „Memento Mori” este cel de-al 19-lea organizat de Depeche Mode și primul după o pauză de cinci ani. Vorbind despre album și turneu, Martin Gore a declarat că totul a luat naștere la începutul pandemiei.

„Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinşi că el asta şi-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificaţie aparte”.

Andrew Fletcher a murit la vârsta de 60 de ani în luna mai a acestui an.

Cu vanzari de peste 100 de milioane de discuri si concerte in fata a peste 35 de milioane de fani din toata lumea, Depeche Mode ramane un nume de referinta, cu influenta majora in industrie, iar muzica lor o continua evolutie, fiind o inspiratie de neuitat pentru fani, critici si artisti deopotrivă, potrivit emagic.ro.