Evenimentul ZileiInternationalDecizia luată de avocații lui Donald Trump este uimitoare. Se mai poate schimba ceva la Casa Albă?

Decizia luată de avocații lui Donald Trump este uimitoare. Se mai poate schimba ceva la Casa Albă?

Decizia luată de avocații lui Donald Trump este uimitoare. Se mai poate schimba ceva la Casa Albă?
Acuzațiile formulate de președintele Statelor Unite ale Americii nu au putut fi susținute de avocații săi în justiție

Donald Trump a contestat vehement rezultatul de la alegerile din Statele Unite ale Americii, în urma căruia a pierdut șefia de la Casa Albă în favoarea contracandidatului Joe Biden. Antreprenorul a avut discursuri furibunde, și-a exprimat indignarea pe Twitter, dar nu a întreprins nimic din punct de vedere concret și nu a deschis un proces pe căi legale.

Nu numai Trump a pus la îndoială victoria lui Biden, dar și Kayleigh McEnany, secretarul de presă de la Casa Albă, a vorbit public despre fraude electorale în masă. Avocații celui care urmează să predea mandatul de presedinte nu au putut să prezinte dovezi concrete legate de acuzațiile de furt. Ei nu au putut explica în fața instanțelor din Arizona și Pennsylvania cum a fost deturnat rezultatul alegerilor electorale, conform nationalinterest.org.

Avocații au afirmat că nu susțin acuzațiile legate de votul oamenilor morți sau erorile ocazionale provocate de computerele folosite pentru centralizarea opțiunilor electorale. Deci ei nu au vorbit despre o conspirație deliberată.

Au semnat un act în care se vorbește despre lipsa dovezilor ce vizează furtul electoral

Într-un caz din Pennsylvania, avocații lui Donald Trump au fost de acord să semneze un act juridic în care se precizează că: „Solicitanții nu pretind și nu există dovezi ale vreunei fraude în legătură cu buletinele de vot contestate. Petiționarii nu pretind și nu există dovezi ale vreunei abateri în legătură cu buletinele de vot contestate. Petiționarii nu pretind, și nu există dovezi, nicio necorespunzătoare în legătură cu buletinele de vot contestate. Petiționarii nu pretind și nu există dovezi ale vreunei influențe nejustificate comise cu privire la buletinele de vot contestate”, se afirmă în actul respectiv.

„Acolo unde a contat, au furat ce le trebuia să fure”

„Credem că aceşti oameni sunt hoţi. Mecanismele marilor oraşe sunt corupte. Acestea au fost alegeri furate. Cel mai bun realizator de sondaje din Marea Britanie a scris în această dimineaţă că acestea au fost clar alegeri furate, că este imposibil de imaginat că Biden l-a depăşit pe Obama în unele dintre statele acestea. Acolo unde a contat, au furat ce le trebuia să fure”, a fost unul dintre mesajele transmise de Trump după alegeri.


Accesează: