Evenimentul Zilei > Actualitate > Umilinţe şi violenţe ieşite din comun: Tatăl-căpcăun îşi obliga fiul să aibă relaţii intime cu EL şi cu MAMA vitregă
Umilinţe şi violenţe ieşite din comun: Tatăl-căpcăun îşi obliga fiul să aibă relaţii intime cu EL şi cu MAMA vitregă

Umilinţe şi violenţe ieşite din comun: Tatăl-căpcăun îşi obliga fiul să aibă relaţii intime cu EL şi cu MAMA vitregă

Daniel Dowling a regăsit azi forţa de a denunţa totul. O poveste cu violenţe şi umilinţe care revin ca o fantasmă a trecutului. Daniel, de 36 de ani, englez, a povestit tabloidului The Sun despre cum a fost obligat de tatăl său să întreţină relaţii intime cu el şi cu mama sa vitregă când avea doar 11 ani. Motivul? „Eşti gay, trebuie să te tratez”, îi spunea tatăl său.

După câţiva ani de la acele teribile zile, victima a găsit curajul de a face publică povestea sa. Daniel a mărturisit cotidianului britanic, cum a fost obligat să practice diferite acte sexuale cu mama vitregă, în afara vizionării de filme pornografice. Faptele s-au petrecut la Bracknell, în Berkshire, aproape de Londra. La 16 ani, Daniel a părăsit oraşul după despărţirea de tată şi de tovarăşa lui de orgii. A plecat să trăiască la Weymouth, dar aici a suportat noi violenţe din partea unui pedofil care a fost apoi arestat.

Poliţia a putut acţiona împotriva tatălui şi a mamei vitrege a lui Dowling abia după 2015 când Daniel a reuşit să-şi înregistreze tatăl în timp ce amintea violenţele la care l-a supus în anii '90. Bărbatul a fost astfel condamnat la 5 ani închisoare, în timp ce mama vitregă va sta ascunsă bine, 8 ani.

La tribunal, tatăl a confirmat justificarea-şoc: ''Am încercat să-l călăuzesc în direcţia bună, fiindcă avea tendinţa să fie gay''. Daniel Dowling îşi aminteşte acele triste întâmplări: ''Mama vitregă m-a atacat violent de mai mult de zece ori în anii aceia de coşmar. Tata avea sarcina să mă protejeze, dar el mi-a furat inocenţa şi mi-a distrus copilăria. Nu voi putea  niciodată să trec peste acele momente'', titrează thesun.