Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil, bogatul Antenei 1. Restaurantul l-a făcut milionar
Dani Oțil, bogatul Antenei 1. Restaurantul l-a făcut milionar

Dani Oțil, bogatul Antenei 1. Restaurantul l-a făcut milionar

În timp ce pandemia i-a pus la pământ pe artiști, lui Dani Oțil i-a mers din plin. Afacerea cu restaurantul e din ce în ce mai prosperă și i-a adus bani frumoși.

Dani Oțil trăiește ca-n sânul lui Avram. Prezentatorul s-a îmbogățit în perioada restricțiilor. Restaurantul i-a adus o mică avere.

2020 a fost anul în care mulți afaceriști și-au închis business-urile și au intrat într-un con de umbră. Nu și Dani Oțil, care n-a avut nici un fel de probleme. Mai mult, sursele spun că matinalul de la Antena 1 a reușit chiar să facă o mică avere de pe urma restaurantului din București. ”Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesantă. Iar de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună”, a povestit Dani Oțil pentru trendshrb.ro, citat de cancan.ro.

Câți bani i-au intrat în buzunar lui Dani Oțil

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, în portofelul lui Dani Oțil se pare că ar fi intrat în această perioadă peste 15 milioane de lei, adică aproape 3 milioane de euro. O sumă frumușică care l-a făcut să uite de grija zilei de mâine.

De ce îi face Dani complimente Simonei Halep?

Chiar dacă e proaspăt însurat, Dani Oțil mai aruncă câte o ocheadă și la alte domnișoare înzestrate de natură cu frumusețe. Invitat în podcastul lui Bobonete, prezentatorul Antenei 1 a făcut o mărturisire incredibilă. Întrebat de comediant ce părere are de Simona Halep, Dani nu s-a putut abține și a fost extrem de sincer, mărturisind că sportiva are picioare superbe.

„Simona! Ai văzut ce craci are Simona în rochie? Ați văzut-o pe Simona în rochie pe tocuri vreodată? Dacă aveam gambele ei jucam în filme!”, a declarat vedeta. Oare Gabriela a fost informată?

Sursă foto: Instagram