Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!” . Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!” . Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!” . Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, viitori părinți, sunt oficial soț și soție. Cei doi și-au unit destinele și și-au jurat dragoste pe vecie.

Modelul Gabriela Prisăcariu (28 ani) și prezentatorul emisiunii de la Antena 1 Dani Oțil (40 ani) sunt soț și soție. După o relație de mai bine de doi ani, cei doi și-au declarat dragoste pe vecie și au jurat să fie alături unul de celălalt și la bine, dar și la rău, în fața ofițerului de căsătorie civilă.

Dani Oțil și viitoarea mamă a copilului său au decis să se căsătorească. După ce au trecut pe la ofițerul stării civile, cuplul s-a bucurat de o petrecere plină de voie bună la restaurantul lui Oțil, după cum se poate observa și din postările de pe Instagram ale fotomodelului devenit soție.

Bineînțeles că de la petrecere nu lipsește Răzvan Simion, prieten bun al lui Dani Oțil, alături de care prezintă emisiunea de la Antena 1.

 

Carmen Chindriș, de la Taraful Rutenilor, va întreține atmosfera cu vocea sa superbă. Meniul de nuntă va fi pregătit de bucătarul Nicolai Tand.

 

Ce îl sperie pe Oțil în meseria de tătic

Cei doi soți vor avea în curând cu copil. Gabriela este însărcinată în cinci luni. Anunțul referitor la copilul pe care îl așteaptă a fost făcut de prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, pe contul său de Instagram.

“Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi… Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, scria Dani Oţil, la acea vreme, pe rețeaua de socializare.

Discutând pe tema parenting-ului în cadrul unei emisiuni, Dani Oțil a subliniat că îi este teamă de de două lucruri în activitatea de tătic: de ”pompa de sân” și de ”pompa de muc”.

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil în cadrul unei emisiuni.

Ce mesaj a postat Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Oțil

După ce presa a făcut public faptul că Dani Oțil s-a căsătorit civil cu fotomodelul Gabriela Prisăcariu, Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram un text cu o anumită tentă.

”Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris Mihaela pe Instagram, oferind în continuare câteva sfaturi spre a combate nefericirea:

„- zâmbește tristeții, oamenilor nervoși sau celor singuri;

-adună gunoiul din iarbă;

-plantează un copac sau o plantă;

-refuză să mai folosești paharele din plastic;

-donează sânge;

-petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni;

-Fă o mica donație;

-gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău;

-Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”, a fost textul postat de fosta iubită a lui Dani Oțil, notează rețete și vedete.