Evenimentul Zilei > Social > Stresul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a obosit pe prezentatori. Dani Oțil și-a anunțat deja plecarea
Stresul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a obosit pe prezentatori. Dani Oțil și-a anunțat deja plecarea

Stresul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a obosit pe prezentatori. Dani Oțil și-a anunțat deja plecarea

În ultima perioadă, în presă au fost semnalate mai multe modificări care ar avea loc la nivelul Antenei 1, cu precădere în ceea ce privește emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Acum câteva săptămâni au apărut în presă mai multe zvonuri legate de plecarea prezentatorilor de la Antena 1, însă în prezent par să prindă mai mult contur.

De câteva săptămâni se atrage atenția asupra unor schimbări colosale care ar avea loc la Antena 1. Prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” ar putea părăsi postul de televiziune, după aproape 20 de ani, notează rețete și vedete.

Stresul emisiunilor l-a obosit pe Răzvan Simion

Prezentatorul Răzvan Simion ar fi epuizat, după atâția ani în care, aproape în fiecare dimineață, a făcut efortul de a se trezi la ora 5 pentru a putea să prezinte emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, arată unele zvonuri. Prezentatorul a recunoscut în cadrul podcastului lui Bobonete, de la PRO TV, că ia în calcul o eventuală pauză, susținând că a obosit. 

Anterior, Răzvan Simion ar fi cerut un concediu, din cauza oboselii acumulate la locul de muncă, însă sursele care au informat presa în legătură cu acest aspect spun că șefii prezentatorului nu au fost de acord cu această pauză. Potrivit unor voci, Răzvan Simion ar avea probleme de sănătate dezvoltate pe fondul stresului acumulat de-a lungul timpului. 

De altfel, Răzvan este implicat și într-o nouă relație, după despărțirea de cântăreața Lidia Buble. Potrivit sursei citate, se prea poate ca noua iubită a prezentatorului să vrea să aibă posibilitatea de a petrece mai mult timp în sânul cuplului, motiv care ar putea sta la baza unei eventuale plecări de la Antena 1 a lui Răzvan Simion.

Dani Oțil și-a anunțat deja plecarea

Dani Oțil a menționat, concret, că va pleca de la emisiunea Antenei 1, conform sursei citate. „Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus că după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?”, a mai spus Dani Oțil.

“Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici”, a comentat Răzvan Simion, în timpul discuțiilor purtate pe tema primilor ani de viață ai copilului lui Dani. 

Viitorul tătic ar fi, la rândul său, epuizat și își dorește, mai ales în contextul în care viitoarea logodnica va urma să nască, să aibă parte de un concediu parental de aproximativ doi ani de zile. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu este conștient că educarea unui copil reprezintă o mare provocare și vrea să se implice activ în viața acestuia. 

Ce lucruri îl îngrozesc pe Oțil în meseria de tătic

Discutând pe tema parenting-ului, reamintim că Dani Oțil a comentat subiectul spunând că ”nu este pregătit” pentru două lucruri din activitatea de tătic: cu ”pompa de sân” și cu ”pompa de muc”.

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil în cadrul unei emisiuni.

Prezentatorul va deveni în curând tătic pentru prima dată, iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, fiind însărcinată în cinci luni.