Evenimentul Zilei > Monden > Detalii neștiute despre Dani Oțil. Un actor l-a dat de gol pe „matinal”
Detalii neștiute despre Dani Oțil. Un actor l-a dat de gol pe „matinal”

Detalii neștiute despre Dani Oțil. Un actor l-a dat de gol pe „matinal”

Actorul de film Mihai Bobonete a făcut publice câteva aspecte neștiute despre trecutul prezentatorului Dani Oțil, confirmate de acesta în emisiunea de la Neatza cu Răzvan și Dani. Acesta ar fi dormit cu mama sa până la vârsta de 10-12 ani și a supt de la biberon pana la vârsta de 6 ani.

Actorul de film Mihai Bobonete a făcut publice mai multe detalii neștiute despre trecutul lui Dani Oțil, confirmate de acesta în emisiunea de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a recunoscut în emisiunea suscitată ca informațiile obținute de actorul din Las fierbinți sunt adevărate. Concret, Dani Oțil a supt de la biberon pana la vârsta de 6 ani. „Da, așa e…”, a fost reacția lui Dani Oțil în momentul în care a fost pus în fața adevărului ascuns din copilărie.

„Mai mult, ai dormit cu mama ta în pat până la vreo 15 ani și nu prea puteai să dormi decât dacă o țineai de (lobul – n.r.) urechii” , a fost continuarea șirului de dezvăluiri făcute de gazda podcastului Da bravo.

„Dar de unde ai informațiile astea?” , a fost reacția lui Dani Oțil. „Dar nici nu mai contează” , a fost răspunsul acordat într-o notă umoristică de Bobonete.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a menționat însă, că vârsta de 15 ani ar fi o exagerare. Potrivit acestuia, deși era învățat să doarmă cu mama sa, în jurul vârstei de 10-12 ani a trebuit să se mute în cameră cu fratele său. Ceea ce i-a produs o dezamăgire într-o oarecare măsură fiindcă nu se putea juca cu urechea acestuia, așa cum făcea când dormea cu mama sa.

„Nu am dormit chiar pana la 15 ani. Ca în multe familii, noi eram împărțiți. Eu dormeam cu mama și frate meu cu tata. La 10-12 ani m-am mutat cu fratele meu în cameră, ceea ce era nasol. Că nu puteam sa ma joc cu urechea lui”, a spus Dani Oțil gazdei sale.

Ce lucruri îl îngrozesc pe Oțil în meseria de tătic

Discutând pe tema parenting-ului, mai exact despre sânii femeilor în alăptare, prezentatorul a comentat subiectul spunând că ”nu este pregătit” pentru două lucruri din activitatea de tătic: cu ”pompa de sân” și cu ”pompa de muc”.

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil în cadrul unei emisiuni.

Prezentatorul va deveni în curând tătic pentru prima dată, iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, fiind însărcinată în cinci luni.