Evenimentul ZileiActualitateDani Mocanu, trezit de poliție! Percheziții la domiciliul manelistului. Acuzații grave

Dani Mocanu, trezit de poliție! Percheziții la domiciliul manelistului. Acuzații grave

Dani Mocanu, trezit de poliție! Percheziții la domiciliul manelistului. Acuzații grave
Cântărețul de manele și-a aprins paie în cap după ce a filmat un videoclip în care apare și un leu. De unde a fost procurată fiara?

Poliţişti din cadrul Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează, miercuri, trei percheziţii, două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în judeţul Ilfov, la cântăreţul Dani Mocanu, în legătură cu filmarea videoclipului în care acesta apare alături de un leu.

Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetări privind infracţiunile de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi sunt vizate domiciliile lui Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cât şi un studio de filmări din judeţul Ilfov, conform Agerpres.

Animalul era rănit la spate

În ultimul videoclip, Dani Mocanu a fost filmat alături de un leu și se vede că animalul este rănit atât la spate, cât și în zona membrelor inferioare. Antonel Tănase, secretar general al Guvernului, a anunțat că va face o plângere penală în acest caz.

„Sunt şi eu emoţionat de tratamentul abominabil aplicat animalului. Prin urmare, voi face o plângere penală în baza legii şi a Codului Penal privind relele tratamente aplicate animalelor. Voi lua legătura cu ministrul de interne, această faptă nu va rămâne nepedepsită. Ca unul dintre inițiatorii Poliției Animalelor și mai ales ca om, nu pot sta pasiv la imaginile îngrozitoare pe care le-am văzut azi. Luni dimineață, la prima oră, voi depune la Parchet această sesizare împotriva acelui individ.”, a afirmat secretarul general al Guvernului.

„Promit că acest caz va fi mediatizat și afară”

„Acest animal este clar în chinuri groaznice, iar acest lucru este mediatizat! Nu mă înspăimântă doar faptul că acest tip îl tratează ca pe un obiect, ci şi ideea că stă închis într-o cuşcă, probabil, unde este bătut şi schingiuit zi de zi. Sunt convinsă că există asociaţii sau oameni binevoitori care îl pot îngriji, atunci de ce el este încă pe mâinile acestor oameni?

Promit că acest caz va fi mediatizat şi în afară, cel puţin în Italia şi Germania, şi că dacă autorităţile nu se sesizează, o vom face noi, oamenii!”, a fost mesajul unui „internaut”, postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Animalelor.


Accesează: