Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt. Va semna sau nu cu FC Argeș

Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt. Va semna sau nu cu FC Argeș Sursa foto: Facebook

Dani Coman a demisionat din funcția de președinte al echipei Hermannstadt Sibiu, iar în urma acestei decizii a oferit și motivul care a stat la bază.

Deși au existat zvonuri că ar putea pleca la FC Argeș, fostul portar a declarat că nu ia în considerare semnarea unui nou contract în fotbal, ci se confruntă cu mai multe probleme personale care l-au determinat să ia această decizie.

Dani Coman pleacă din funcția de președinte al Hermannstadt Sibiu

„Am probleme personale. Sunt nevoit să renunț o perioadă la fotbal. Nu ştiu pentru cât timp. Voi vedea.

Uneori, există lucruri mai importante decât fotbalul. Sunt problemele mele şi nu vreau să vorbesc prea mult despre ele. Nu semnez cu FC Argeş şi nici cu vreo altă echipă. Suntem bărbați şi vom depăşi aceste probleme”, a declarat Dani Coman pentru ProSport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta este unul dintre președinții cu un impact semnificativ asupra clubului pe care l-a condus, iar ca urmare a activității sale este în atenția mai multor echipe de top din Superliga, printre care se numără și CFR Cluj, care recent a rămas fără Cristi Balaj.

Coman a fost considerat ca având șanse inclusiv la șefia LPF în viitor.

Hermannstadt

Hermannstadt. Sursa foto: Facebook

Ce planuri de viitor are în sport

Dani Coman a afirmat totodată că își propune să candideze pentru funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în viitor.

Acesta a recunoscut chiar că în situația în care acum ar fi avut loc alegeri în această direcție, ar fi candidat. De asemenea, a spus Coman, mai multe discuții au avut loc în ultima perioadă pe această temă.

LPF

LPF

Deocamdată, Liga are un președinte care își face treaba oarecum bine, a obținut banii din drepturile TV, avem o gestionare a situației bună. Nu cred că e cazul să vorbim acum despre ce se va întâmpla în trei ani, când sunt alegerile.

Dacă la momentul respectiv voi considera că sunt destul de pregătit și voi crede că am șanse reale de a câștiga, voi candida.

Eu cred că aș putea ajuta fotbalul românesc mai mult. Aș fi făcut un sondaj printre cluburile din prima ligă. Le-aș arăta proiectul pe care îl vreau pentru viitor”, a mai declarat Dani Coman.