Evenimentul Zilei > Justitie > LOVITURĂ URIAȘĂ primită de Guvernul Dăncilă. REȚINUT de POLIȚIE în TOIUL NOPȚII. POLITICIANUL s-a ales cu DOSAR PENAL
LOVITURĂ URIAȘĂ primită de Guvernul Dăncilă. REȚINUT de POLIȚIE în TOIUL NOPȚII. POLITICIANUL s-a ales cu DOSAR PENAL

LOVITURĂ URIAȘĂ primită de Guvernul Dăncilă. REȚINUT de POLIȚIE în TOIUL NOPȚII. POLITICIANUL s-a ales cu DOSAR PENAL

Secretarul general adjunct din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat, Evelin Marcel Hristu, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, acesta fiind acuzat că a lovit în repetate rânduri o mașină.

Conform informațiilor obținute de ziarulincomod.ro, evenimentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 septembrie, la orele 00.45. O patrulă de poliție a secției 4, București, a observat un bărbat, aparent în stare de ebrietate, care lovea cu piciorul o mașină parcată pe Calea Griviței în București.

Bărbatul a opus rezistență, fiind imobilizat și dus la o secție de poliție și ulterior la spitalul Elias unde a fost și internat. În urma verificărilor făcute de polițiști, bărbatul a fost identificat și i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere, cazul urmând a fi preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Informația a fost confirmată oficial de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Evelin Marcel Hristu, după ce a ieșit din secția de poliție, a apelat 112 și a reclamat faptul că a fost agresat de polițiști, iar ulterior a fost transportat la o unitate medicală.