Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dan Diaconescu e devastat! A încălcat legea: „Pentru el, mă risc!”. De ce a apărut la TV
Dan Diaconescu e devastat! A încălcat legea: „Pentru el, mă risc!”. De ce a apărut la TV

Dan Diaconescu e devastat! A încălcat legea: „Pentru el, mă risc!”. De ce a apărut la TV

Dan Diaconescu e devastat! A încălcat legea pentru cineva foarte drag. Fostul prezentator a apărut la postul România TV pentru a prezenta a vorbi despre jurnalistul Florin Condurăţeanu.

Deși are interdicție, Dan Diaconescu a intrat pe post pentru a vorbi despre omul căruia îi spunea „Îngerul”.

„Eu îi spuneam „Îngerul”. În ultimii ani mi-a fost ca un tată. Mă suna şi mă întreba când mi se ridică interdicţia, când deschid televiziunea, când refacem partidul politic. Eu îl sunam cu diferite probleme. În acest moment, în memoria lui, eu încalc interdicţia. Am interdicţia de a vorbi în public, dar mă risc pentru Florin Condurăţeanu”, a declarat Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu are interzis la TV

Fostul prezentator a fost condamnat pe 4 martie 2015, la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru două infracţiuni de şantaj.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis să îl elibereze în luna noiembrie 2017, dar a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare.

Acestuia i s-a interzis orice activitate în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

Cu toate acestea, Diaconescu a apărut la RTV, încălcând legea.