Evenimentul ZileiEVZ SpecialBomba anului în presă. Dan Diaconescu a găsit o soluție să revină în spațiul public

Bomba anului în presă. Dan Diaconescu a găsit o soluție să revină în spațiul public

Bomba anului în presă. Dan Diaconescu a găsit o soluție să revină în spațiul public
Dan Diaconescu a reușit să fenteze interdicția care i-a fost impusă în urmă cu ceva ani și a găsit o modalitate pentru a relua legătura cu publicul său.

Dan Diaconescu revine în presă. După ce a fost condamnat la închisoare, Dan Diaconescu a primit și o pedeapsă suplimentară: aceea de a nu putea practica vreo activitate care ține de presa scrisă sau audio-video.

În 2015, Dan Diaconescu afla că nu mai are voie să facă presă pentru următorii 10 ani. Cu toate acestea, cu ajutorul sistemului NTF, controversatul jurnalist a găsit o cale pentru a fenta sistemul.

Non Fungible Token (NFT) este un jeton de pe blockchain. Practic, Un NFT poate fi orice operă, de la muzică, emisiune sau podcast. Opera unică poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează și reglementat de piață. Dan Diaconescu a decis să profite de această oportunitate pentru a se relansa în media.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, a scris acesta, pe pagina sa.

Ce pregătește Dan Diaconescu

„Primeste inregistarea video completa de aproximativ 4 minute, prima inregistrare dupa 7 ani cu „Vocea interzisa” a lui Dan Diaconescu, Navalnîi din Romania. Dezvaluiri in exclusivitate despre singurul univers in care il puteti vedea pe Dan Diaconescu.

Doar una dintre cele 1918 copii contine un video in plus in care Dan Diaconescu dezvaluie un secret major al lui si doar acea persoana va detine in proprietate si va cunoaste acel secret

Formularul „X” , NFT-ul unic, singurul NFT cu continut secret ce pastreaza informatia ce distruge granitele interzisului , acest secret criptat va avea un unic propietar, iar acel propietar poti fi tu! -Dan Diaconescu va oferi NFT–ul UNIC, dintre cele 1918 copii listate, castigatatorului, celui care va avea norocul sa aiba drept de propietate asupra senzationalului secret, personal, privind in ochi omul cu care isi imparte taina vietii sale”, se arată în descriptorul canalului său.


Accesează: