Cursă nebunească pe străzile Capitalei. Polițiștii bucureșteni au oprit vineri, pentru control, o mașină condusă de un bărbat, care le-a arătat cartea de identitate și le-a spus că nu are permisul de conducere la el, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei. Agenții i-au spus bărbatului să rămână în mașină pentru verificările necesare, însă „acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage”.

Polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au cerut întăriri prin stație. După ce l-au prins și imobilizat, au descoperit și că era înarmat.

Înarmat și fără permis de conducere a ignorat toate regulile de circulație

Cursă nebunească pe străzile Capitalei.„Pe timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, dar polițiștii au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1. După momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis”, se mai arată în comunicatul poliției, potrivit Digi24.

În timpul urmăririi, șoferul SUV-ului a făcut tot posibilul să scape de echipajele poliției, plecate pe urmele sale. Pentru asta a încălcat orice regulă de circulație, mai mult, la un moment dat a sărit bordura încercând să treacă pe spațiul verde pe lângă mașinile care se aflau oprite la stop (vezi video).

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis. Organele de cercetare penala din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului de 35 ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.