Evenimentul ZileiActualitateUrmărire ca-n filme pe șoseaua din Jilava. Trei răniți într-un carambol cu șapte mașini

Urmărire ca-n filme pe șoseaua din Jilava. Trei răniți într-un carambol cu șapte mașini

Urmărire ca-n filme pe șoseaua din Jilava. Trei răniți într-un carambol cu șapte mașini
Trei persoane au fost rănite într-un accident de circulație, care s-a produs pe raza localității Jilava, în care au fost implicate șapte autoturisme.

Accidentul s-a produs după ce un bărbat s-a angajat, cu mașina, într-o urmărire, încercând să oprească mai multe persoane care i-ar fi furat suma de 650.000 de lei, după cum a anunțat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

„La data de 24 noiembrie, în jurul orei 17,44, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. La ora 17,53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Măgurele, criminalişti, mai multe efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, dar nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate. Aceștia au găsit, în schimb, un autoturism care a fost indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autorii furtului.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube material”, a precizat Poliţia Ilfov.

În acest caz, se arată în comunicatul de presă, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor furtului reclamat de autorul accidentului și pentru depistarea acestora. De asemenea, oamenii legii vor face cercetări pentru stabilirea exactă a situaţiei şi de fapt şi de drept, astfel încât să poată lua măsurile prevăzute de lege care se impun într-un asemenea caz.


Accesează: