Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie la Jilava. O fetiță de șase ani a fost omorâtă de fratele ei. Părinții sunt disperați
Tragedie la Jilava. O fetiță de șase ani a fost omorâtă de fratele ei. Părinții sunt disperați

Tragedie la Jilava. O fetiță de șase ani a fost omorâtă de fratele ei. Părinții sunt disperați

Doi frați, soră și frate au ajuns la acte violente fatale după ce s-au certat ca între copii, fiind la locul de joacă.

Sora mai mică, în vârstă de șase ani a murit după ce a fost bătută cu pumnii de fratele ei mai mare cu un an. Cei doi copii au ieșit pe terenul de joacă de lângă blocul în care locuiau. La un moment dat, copiii s-au luat la ceartă și de aici a pornit tragedia.

Potrivit primelor cercetări, totul s-a întâmplat în timp ce copiii se jucau. În urma cercetărilor efectuate, s-a constat faptul că fetița de 6 ani se juca împreună cu băiețelul, luni dimineață, 27 iulie. După o perioadă de timp, cel mic a început să o lovească pe fetiță fără vreun motiv anume în abodemn.Loviturile puternice ale băiețulului au fost prea puternice pentru cea mică, iar în cele din urmă, aceasta și-a pierdut viața la spitalul Marie Curie din Capitală.

La locul tragediei a venit de urgență un echipaj medical care a transportat fețița la spital pentru ca medicii să încerce să o salveze.

Micuța a ajuns de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Polițiștii au fost sesizați la scurt timp de cadrele medicale de la Spitalul Marie Curie.

Părinții au aflat vestea nenorocirii după ce au fost alertați de către vecini. Acum ei sunt în pragul disperării. Atunci cand și-au lăsat copiii la joacă, nu bănuiau că se poate întampla cea mai cruntă nenorocire.

Oamenii legii au început verificările pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul și dacă minorii erau supravegheați de vreun adult atunci când s-a petrecut incidentul.

Polițiștii fac cercetări pentru loviri și alte vătămări cauzatoare de moarte, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: