Evenimentul Zilei > Monden > Cum se simte Tiger Woods, la două săptămâni de la accidentul aproape fatal
Cum se simte Tiger Woods, la două săptămâni de la accidentul aproape fatal

Cum se simte Tiger Woods, la două săptămâni de la accidentul aproape fatal

Vești noi despre starea de sănătate a lui Tiger Woods. Acesta a suferit un accident de mașină care era să-i fie fatal. Acum, la trei săptămâni distanță, jucătorul de golf a dat o declarație în care a vorbit despre cum se simte.

Celebrul jucător de golf Tiger Woods s-a răsturnat cu mașina, luna trecută, iar în urma accidentului a trebuit operat. La momentul respectiv, anchetatorii au spus că Woods ar fi murit probabil în urma accidentului, dar a reușit să supraviețuiască, deoarece interiorul mașinii sale puternice a rămas în cea mai mare parte neafectat. La două săptămâni distanță, Tiger Woods a spus care este starea sa de sănătate.

Cum se simte Tiger Woods, la două săptămâni de la accidentul aproape fatal

Reamintim că jucătorul de golf se recupera după o operație la spate atunci când a avut loc accidentul. Acesta a fost atât de grav, încât a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele mașinii. La câteva zile după, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Este greu de explicat cât de emoționant a fost astăzi când am pornit televizorul și am văzut toate cămășile roșii. Fiecare jucător de golf și fiecare fan, mă ajutați cu adevărat să trec prin acest moment dificil”, a scris Woods pe Twitter.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.