Evenimentul Zilei > Social > Cum scoți petele de pe adidașii albi. Toate trucurile. De ce produse ai nevoie
Cum scoți petele de pe adidașii albi. Toate trucurile. De ce produse ai nevoie

Cum scoți petele de pe adidașii albi. Toate trucurile. De ce produse ai nevoie

Este important să fim îmbrăcați frumos, cu haine curate, în fiecare zi. De obicei, pantofii sunt cei care se murdăresc primii. Cei care poartă adidași albi se confruntă frecvent cu această problemă. Totuși, există trucuri care te vor ajuta să ai mereu adidașii curați.

Deși arată foarte bine și pot fi combinați cu diferite ținute, adidașii albi au un mare dezavantaj. Ei se murdăresc foarte repede. După ce i-ai purtat de două-trei ori, poți să observi cum adidașii tăi noi, nu mai sunt la fel de frumoși ca atunci când i-ai cumpărat. În acel moment nu-ți mai rămâne decât să-i speli. Din păcate, unii adidași se pătează, iar acestea nu mai pot fi eliminate cu niciun produs de curățare.

Totuși, există soluții pentru situațiile când petele de pe încălțăminte îți creează dificultăți. Pentru a avea mereu adidași albi și strălucitori, încearcă aceste două metode simple.

Prima metodă

Ingrediente:

  • Jumătate de cană de amidon de porumb
  • Jumătate de cană bicarbonat de sodiu
  • O cană de oțet de mere
  • 1 lingură detergent de rufe
  • O periuță de dinți veche, o perie și o cârpă

Mod de utilizare:

Mai întâi, amestecă oțetul cu bicarbonatul de sodiu. Ulterior, cu pasta creată freacă zona murdară cu periuța de dinți. Amestecă puțină apa cu detergentul de rufe și freacă adidașii cu peria. După ce ai frecat bine încălțămintea, adaugă amidonul de porumb și așteaptă să se usuce. Folosește o cârpă pentru a îndepărta amidonul și șterge adidașii.

Pentru a curăța șireturile, înmoaie-le în cantitatea de apă și oțet care și-a mai rămas și spală-le bine. Beneficiul metodei este că poate fi folosită pe orice tip de adidași deschiși la culoare, nu doar pe cei albi.

A doua metodă

Pentru cea de-a doua metodă ai nevoie de mai puține lucruri, după cum urmează:

Freacă pasta de dinți pe adidași până când petele dispar. Apoi, îndepărtează pasta de dinți cu o cârpă umedă. Acest truc funcționează foarte bine pe pantofii cu talpa albă și pe cei din piele albă. La final, vei avea o pereche de adidași ca noi, notează Stilfeminin.net.