Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum s-a răzbunat un român pe angajatorul său din Anglia? Pagubele sunt colosale
Cum s-a răzbunat un român pe angajatorul său din Anglia? Pagubele sunt colosale

Cum s-a răzbunat un român pe angajatorul său din Anglia? Pagubele sunt colosale

Un român plecat să muncească în Anglia s-a asigurat că angajatorul îl va ține minte pentru foarte mult timp de acum înainte.

Vasile a plecat la muncă în Anglia, așa cum procedează mulți dintre conaționali din dorința de a câștiga mai mulți bani, ceea ce se traduce, în viitorul apropiat sau ceva mai îndepărtat, printr-o viață la un standard ridicat. Numai că există și situații în care românii descoperă că nu este totul așa cum se așteptau, atunci când au plecat din țară, iar Vasile a avut parte de o experiență nedorită, scrie Cancan.

Are 36 de ani și a devenit o ”celebritate” în mass-media de peste Canalul Mânecii. Ajuns la limita răbdării, Vasile s-a decis să bea câteva sticle… cu apă de gură care avea la bază alcool, apoi a intrat cu mașina într-un showroom din Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Marea Britanie, informează mai multe ziare britanice. De unde a plecat totul? Vasile a dorit să se răzbune, fiindcă firma unde lucra nu-i plătise salariul și avea legături de afaceri cu showroom-ul respectiv.

Românul, posesor de Ford Mondeo, a lovit nu mai puțin de 12 mașini de lux, prejudiciul fiind de 46.000 lire sterline. Firește, ”acțiunea” lui Vasile nu a rămas fără urmări, bărbatul – care distrusese, la nervi, și un ATM – fiind condamnat la 12 luni de închisoare.