Astăzi, Daniela Crudu împlinește 31 de ani. Alături de sora, verișorul și câțiva prieteni de-ai ei, vedeta a sărbătorit pe o terasă cu vedere la mare, fără manele și exces de alcool.

„Dacă până acum Daniela ne-a obișnuit cu petreceri de pomină, multă băutură, manele care răsunau până în zori și foarte multe persoane care o înconjurat, ei bine, anul acesta totul a fost diferit.

Se pare că atât Daniela, cât și plăcerile sale s-au schimbat. Diva a lăsat deoparte petrecerile cu fast, lăutarii, și alcoolul în exces și a optat pentru ceva mult mai liniștit și mai intim.

La malul mării, în compania câtorva prieteni și a familiei, așa a ales să petreacă anul acesta Cruduța. Alături de sora sa, de verișorul ei și alți câțiva prieteni, la o terasă cu vedere spre mare, Daniela a petrecut până în zori.

Nici muzica nu a mai fost aceeași, bruneta a dat lăutarii pe o muzică de club, iar tortul uriaș a fost înlocuit cu un mic desert, care însă, cu siguranță, a fost extrem de delicios.

Ei bine, dacă locația și stilul petrecerii s-a schimbat, nu același lucru putem spune și despre ținuta vedetei. Crudu a ales să fie la fel de sexy, purtând o rochiță simplă, dar extrem de scurtă, care i-a scos în evidență picioarele lungi și posteriorul bombat, dar și sânii foarte mari, căci nimeni nu a putut să își ia ochii de la decolteu amețitor al divei.

După o masă copioasă, câteva fotografii pe care le-a făcut cu admiratorii săi, printre care și câțiva copilași, a venit momentul în care Crudu a trebuit să sufle în lumânări.

Daniela a stat puțin pe gânduri până să își pună o dorință, dar se pare că totul a fost ales așa cum trebuie, căci din prima suflare, lumânările s-au stins, semn că dorința i se va împlini”, anunță spynews.ro.