Evenimentul Zilei > Actualitate > Daniela Crudu, desfigurată pentru 70.000 de euro! Adevăratele motive ale bătăii cu iubitul croat
Daniela Crudu, desfigurată pentru 70.000 de euro! Adevăratele motive ale bătăii cu iubitul croat

Daniela Crudu, desfigurată pentru 70.000 de euro! Adevăratele motive ale bătăii cu iubitul croat

Daniela Crudu, vedeta TV agresată de iubitul croat, este într-o stare fizică mult mai gravă decât se anticipa. Se pare că loviturile iubitului croat i-au distrus piramida nazală, iar ochii erau plini de cheaguri de sânge.

Într-un material realizat de Cristi Brancu, vedeta Antena Stars, apar informații extrem de interesante. Cităm din videoul postat de acesta: „De data aceasta filmul nostru se desfășoară în mașină pentru că acțiunea care a zguduit săptămâna trecută lumea mondenă s-a petrecut într-o mașină.

Într-o mașină de teren și se pare că bordul a fost cel care a dat lovitura de grație unei femei care nu merită să fie bătută. Trebuie să observăm faptul că există două feluri de a se aborda acest subiect. din punct de vedere public.

Sunt unii care încearcă să îl cauționeze pe el și de ce spun acest lucru pentru că singura soluție pentru ca acest croat să fie cauționat este să se dea o justificare acțiunii violente. Așa a apărut o informație cum că domnul croat ar fi descoperit în acea seară că Daniela Crudu ar fi luat cam 70.000 de euro fără ca el să știe din contul lui de om bogat”.

„Cred că acest lucru ar însemna că Daniela Crudu a avut o operație pe creier sau s-a întâmplat ceva, ori e un zombi. Pentru că Daniela Crudu nu este o femeie care se umblă ca altele după foarte-foarte mult „material. Nu a fost niciodată o producătoare în adevăratul sens al cuvântului, nu umblă după un țel financiar foarte mare. Prin urmare Dacă Daniela Crudu nu a stat alături de oameni care i-au pus să foarte mulți bani la picioare nu știu de ce s-ar fi hotărât să-l delapideze pe acest om”

Cristi Brancu, realizator Antena Stars a dezvăluit adevărul despre starea de sănătate a vedetei agresată de iubitul croat, Seco Dubravko.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE