Evenimentul Zilei > Monden > Cum își petrece Adrian Năstase ultimele zile de vară. După puțin timp petrecut la Cornu, fostul premier trage concluziile
Cum își petrece Adrian Năstase ultimele zile de vară. După puțin timp petrecut la Cornu, fostul premier trage concluziile

Cum își petrece Adrian Năstase ultimele zile de vară. După puțin timp petrecut la Cornu, fostul premier trage concluziile

Adrian Năstase a decis să petreacă câteva zile la țară, la Cornu, departe de zgomotul orașului. Fostul premier nu are prea multe activități, însă s-a lăudat cu recolta de roșii din acest an, susținând că este cam singura care a reușit să facă față secetei. Din destăinuirile fostului oficial aflăm și care sunt știrile care i-au atras atenția la televizor.

Adrian Năstase, fostul premier al României, a decis să meargă pentru câteva zile la țară, la Cornu. După o perioadă petrecută departe de zgomotul orașului, fostul oficial trage o serie de concluzii. Agricultura în acest an nu a mers tocmai bine, însă cei care au solarii s-au bucurat de o recoltă frumoasă a roșiilor. Anul a fost prost din punctul de vedere al fructelor, fostul premier susținând că merele au căzut, iar prune nu prea sunt.

Totuși nu a ezitat să se laude cu recolta sa din solar, ba chiar a menționat că soția sa a pregătit deja sucul de roșii pentru iarnă.

„Sunt pentru câteva zile la Cornu. S-a mai răcorit dar, la miezul zilei, e teribil de cald. Recoltele, în solarii, sunt foarte bune. Mai ales cele de roșii. Soția mea a pregătit deja sucul de roșii pentru iarna. Recolta de mere nu e impresionantă. Din cauza secetei, multe mere au căzut din pomi. Nici prune nu prea au fost în zona. Probabil din cauza frigului din primăvara.”, a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

Sursa foto: Adrian Năstase / blog personal

Cum își petrece Adrian Năstase ultimele zile de vară

Fostul premier susține că seara este foarte plăcut să stea afară, însă în timpul amiezii este extrem de cald. Atunci când nu se relaxează în aer liber, el stă la televizor pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente. Adrian Năstase susține că posturile de știri dau cam aceleași subiecte, printre care enumeră accidentele, incendiile și distracții din perioada estivală.

Seara e foarte plăcut. Butonez, din când în când, știrile de la televizor. Cam aceleași peste tot – salvamari, accidente de mașini, incendii, megaconcerte și distracțiela maximum”, din ce în ce mai multe droguri, un recensământ relativ, roborul și factorul Isărescu, din nou entuziasm pentru fotbal pentru a susține jocurile de pariuri (cele sportive, desigur), poveștile despre remaniere și pensii, etc.

Business as usual!”, a mai scris Adrian Năstase, pe blogul său.