Evenimentul Zilei > Social > Cruzime într-un spital din România. O femeie, încuiată în container, fără mâncare şi apă
Cruzime într-un spital din România. O femeie, încuiată în container, fără mâncare şi apă

Cruzime într-un spital din România. O femeie, încuiată în container, fără mâncare şi apă

Este greu de crezut că în zilele noastre se poate întâmpla o asemenea cruzime aplicată unei femei infectată cu noul coronavirus. Totul s-a petrecut la Spitalul Judeţean Giurgiu.

O femeie infectată cu COVID-19 a fost ținută încuiată într-un container în curtea spitalului fără medicamente, fără apă şi fără mâncare. Cadrele medicale (medici şi infirmire) sunt cercetate pentru lipsire de libertate şi tratamentele aplicate unei paciente. Aceasta a fost ţinută încuiată în container până i-a venit rezultatul testului.

Acest caz incredibil s-a petrecut în România zilelor noastre, unde patru cadre medicale sunt puse sub acuzare, pe motiv că ar fi sechestrat un pacient într-un container.  Potrivit relatătilor incredibile despre acest caz, femeia bolnavă ar fi stat acolo ore în şir fără apă, mâncare şi medicamente.

Cruzime fără margini într-un spital din România

Povestea femeii este de groază, aceasta acuză că a fost sechestrată într-un container, în curtea Spitalului Judeţean Giurgiu.  Procurorii au început urmărirea penală şi pentru neglijenţă în serviciu.

Este vorba de o situație extrem de gravă. Totul s-a întâmplat acolo unde un pacient, în mod normal, ar trebuie să se simtă în maximă siguranţă. Numai că, din păcate, aflăm că nu este chiar aşa în unele spitalele din România.

Pacienta a reclamat că în perioada 18-19 iunie 2020 a fost ținut încuiat într-un container din curtea Spitalului Județean Giurgiu fără apă, mâncare şi nici medicamente.

Persoana a fost suspectă de infecție cu SARS- CoV – 2

Femeia a făcut plângere și procurorii au deschis o anchetă și au început urmărirea penală împotriva a 4 persoane, medici și infirmiere din cadrul Spitalului Județean Giurgiu. Aceștia sunt acuzați de neglijență în serviciu și lipsire de libertate în mod ilegal. Aceasta susține că a fost abandonat într-un container până la venirea rezultatului la testul PCR, relatează Antena 3.

Documentul care confirmă faptul că acest caz este cercetat de către procurori

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: