Evenimentul Zilei > Actualitate > Tânără sechestrată și șantajată. A fost nevoie de trupele speciale pentru a fi eliberată
Tânără sechestrată și șantajată. A fost nevoie de trupele speciale pentru a fi eliberată

Tânără sechestrată și șantajată. A fost nevoie de trupele speciale pentru a fi eliberată

Trupele speciale au intervenit la Chișinău, acolo unde o fată de 20 de era privată de libertate, iar agresorii îi ceruseră 6.000 de lei.

O operațiune în forță a trupelor speciale a avut loc, în Republica Moldova, și a vizat trei tineri, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani, originari din Chișinău și raionul Călărași. Aceștia au sechestrat o tânără în vârstă de 20 de ani într-un apartament de pe strada Piața Unirii Principatelor din sectorul Buiucani al Capitalei.

Sechestrată și șantajată pentru a plăti suma de 6.000 de lei

Pentru a o elibera, cei trei tineri i-a cerut suma de 6.000 de lei. Fata a reușit să sune la numărul de urgență 112 și la scurt timp, la locul cu pricina a ajuns o echipă operativă a Inspectoratului de Poliție. Tinerii au fost reținuți de membrii secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție Chișinău în comun cu polițiștii IP Buiucani sub conducerea procurorilor Procuraturii Chișinău oficiul Buiucani și cu suportul angajaților BPDS „Fulger”, conform realitatea.md.

A reușit să-i păcălească pe agrersori și să sune la 112 pentru a cere ajutor

După această acțiune în forță a oamenilor legii, tânăra sechestrată a fost eliberată. Anchetatorii au aflat că fata, împreună cu prietenul ei au mers în vizită a doi dintre cei care au sechestrat-o. La un moment dat, victima a vrut să părăsească apartamentul, dar nu a fost lăsată. I s-a cerut suma de 6.000 de lei, iar fata a cerut să fie lăsată să dea un telefon unei persoane care îi va aduce banii. Astfel, ea a reușit să ia legătura cu operatorii de la 112.

Acum, după eliberarea victimei și arestarea celor trei tineri, cazul este cercetat prin prisma „privațiunii ilegale de libertate”, articol ce este prevăzut de Codul Penal. Pentru fapta comisă, tinerii riscă o pedeapsă de închisoare cu executare de la 3 la 7 ani, conform sursei citate.


Vedetă din România, sechestrată în hotel de virusului ucigaş

A trăit o poveste de dragoste cu un bărbat însurat, dar s-a ales cu o experiență horror