După divorțul de Andreea Marin, fosta vedetă a emisiunii „Surprize, surprize”, Ștefan Bănică jr. a fost arătat cu degetul de un fost prieten. Este vorba despre omul de afaceri Sabin Ivanof, cel care a avut un conflict cu artistul. Neînțelegerile au plecat de la o afacere ce viza un bloc de locuințe. Apropiat al cuplului, Ivanof a făcut în urmă cu câțiva ani mai multe dezvăluiri despre relația pe care Bănică jr. a avut-o cu soția sa, Andreea Marin.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, afirma Sabin Ivanof în anul 2014.

Dacă ea răspundea la jigniri, o lovea

Omul de afaceri a făcut afirmații foarte dure și a povestit că fostul său prieten avea obiceiul să-și mai lovească partenera atunci când se enerva. „Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, spunea Ivanof în timpul conflictului cu Bănică. El mai declara că:

„El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna.

Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund.”