Evenimentul Zilei > Monden > Simona Pătruleasa l-a dat de gol: „Sabin va fi distrus”
Simona Pătruleasa l-a dat de gol: „Sabin va fi distrus”

Simona Pătruleasa l-a dat de gol: „Sabin va fi distrus”

Frumoasa prezentatoare a Știrilor Kanal D a vorbit despre cum stau lucrurile în căsnicia cu Sabin Ivanov și se întreabă cu emoție ce alegeri va face fiica ei

Suntem obișnuiți ca mamele să se ocupe de creșterea copiilor, dar în casa Simonei Patruleasa tot ce ține de micuța Ingrid, fetița de cinci ani a prezentatoarei Kanal D cu soțul său, Sabin Ivanof, se împarte în cuplu. Simona spune că face echipă bună cu soțul său, care salvează de fiecare dată situația. „De fiecare dată când Ingrid este bolnăvioară, mă îngrijorez. Fac o echipa bună cu soțul meu, eu sunt un pic mai panicată, dar el reușește de fiecare dată să mă calmeze. Este mai calm și îmi arată și partea plină a paharului”, povestește Simona Pătruleasa.


Nu există perfecțiune, dar avem momente frumoase împreună, mai puțin bune, ca în orice familie că așa este viața


Știrista crede că secretul căsnicie este să te poți bizui pe partener în orice situație. În ceea ce privește relația lor… „nu există perfecțiune”. „Sabin este un tată exemplar, în sensul că nu își pupă copilul doar la culcare și că are grija de ea așa cum am și eu. Ne împărțim sarcinile în casă, indiferent de natura lor. Soțul meu mă susține mereu în tot ceea ce fac, este cel care mă încurajează în momentele dificile. Nu există perfecțiune, dar avem momente frumoase împreună, mai puțin bune ca în orice familie că așa este viața. Dumnezeu ne-a ajutat să trecem peste toate, să rămânem împreună, să sărbătorim aproape 11 ani de casnicie.

Ce-și dorește Pătruleasa

Există însă un moment în care omul de afaceri își va pierde cumpătul. Când fiica lui îi va prezenta iubitul. „Nu știu eu cum voi reacționa atunci când mi-l va prezenta pe iubitul ei, dar cu siguranță Sabin va fi «distrus». Îmi doresc ca iubitul ei să mă placă!”, a adăugat Simona Pătruleasa.