Evenimentul ZileiMondenBlitz newsCristiano Ronaldo a suferit un mare eșec în afacerile din SUA! Poate pierde mulți bani

Cristiano Ronaldo a suferit un mare eșec în afacerile din SUA! Poate pierde mulți bani

Cristiano Ronaldo a suferit un mare eșec în afacerile din SUA! Poate pierde mulți bani
Ceea ce în urmă cu câțiva ani părea o investiție profitabilă, a devenit între timp o adevărat povară, pentru Cristiano Ronaldo (36 de ani). De care nu mai reușește să scape.

Este vorba despre un apartament de lux în clădirea Trump Tower din New York, deținută de fostul președinte american. Superstarul portughez a achiziționat această proprietate imobiliară în anul 2015, la un preț destul de ridicat. Iar acum, încearcă să-l vândă cu disperare, chiar dacă va ieși în pierdere.

Cristiano Ronaldo a plătit 16,3 milioane de euro pentru apartamentul de lux acărui suprafață este imensă, de 2.500 de metri pătrați, duă cum relatează siteul 7sur7. Iar din anul 2019 vedeta lui Machester United tot încearcă să-l vândă, fără succes. El a făcut achiziția înainte ca Donald Trump (75 de ani) să devină președinte al Statelor Unite ale Americii.

Ulterior, însă, din cauza controverselor legate de mandatul lui Trump, valoarea apartamentelor din clădirea Trump a scăzut foarte mult. Iar cee ace părea, inițial o investiție, a ajuns să fie o povară pentru fotbalistul portughez.

sursa foto. Wikipedia

A renunțat la o mulțime de bani

De doi ani, Cristiano Ronaldo încearcă să vândă acest apartament din imobilul lui Donald Trump, însă cumpărătorii nu se înghesuie. În 2019, când a vrut să-l vândă pentru prima oară, jucătorul portughez a cerut doar jumătate din preț, 8 milioane de euro, însă nu a reușit să îl vândă.

Acum, Ronaldo a coborât prețul și mai mult, fiind dispus să piardă aproape 10 milioane de euro, doar să scape de această proprietate. Noul preț este de 6,8 milioane de euro, iar Ronaldo speră că va reuși să atragă, în cele din urmă, un amator pentru acest chilipir. Căci, dacă va reuși să vândă acest apartament, Cristiano Ronaldo va pierde foarte mulți bani

Trebuie spus că fotbalistul lusitan mai deține, în New York și un hotel, Pestana CR7 Times Square.

sursa foto. Digisport
sursa foto. Digisport
sursa foto. Digisport
sursa foto. Digisport

Cristiano Ronaldo, mesaj de sărbători pentru fani

Chiar dacă afacerile imobiliare nu par să meargă foarte bine, starul portughez nu lasă acest lucru să-i strice sărbătorile. În ajunul Crăciunului, fotbalistul a postat pe contul său de Instagram o imagine cu familia.

Fotografia a fost făcută înainte de culcare, dat fiind că toți cei care apar sunt costumați în pijamale. Pe scara locuinței, s-au înșirat, în fața fotografului, Cristiano Ronaldo, iubita sa, Georgina, cei patru copii care se pregăteau de culcare, dar și mai mulți membri ai familiei.

„Vă doresc din toată inima Sărbători fericite”, este mesajul care însoţeşte postarea de pe Instagram.

Fotografia de Crăciun a strâns în câteva ore, peste 12,3 milioane de like-uri și era în creștere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Accesează: