CTP rămâne fără emisiunea „CAP la CAP”. Motivele acestei decizii

CTP rămâne fără emisiunea „CAP la CAP”. Motivele acestei decizii Cristian Tudor Popescu. Sursa foto: Arhivă EVZ

Cristian Tudor Popescu a anunțat că emisiunea pe care o realizează împreună cu Recorder, „CAP la CAP”, se oprește după șapte episoade realizate până în prezent.

Cristian Tudor Popescu rămâne fără emisiunea „CAP la CAP”. Motivele acestei decizii

Așadar, emisiunea CAP la CAP nu se va mai difuza „din motive dincolo de voința subsemnatului”, a anunțat jurnalistul Cristian Tudor Popescu

”CAP la CAP la capăt. Mulți urmăritori ai emisiunii CAP la CAP, relizată împreună cu Recorder, întreabă de ce întârzie și când va fi difuzat următorul episod. Mă simt nevoit să fac următoarea precizare: nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7, realizate până acum.

Din motive dincolo de voința subsemnatului, CAP la CAP în formula cunoscută își încetează apariția. Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct și înregistrată pe Youtube, CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE...”, a mai spus Popescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, pălărie şi text care spune „CAP la CAP cu Anca Simina Cristian Tudor Popescu MARȚI, 7 NOIEMBRIE 20:00”Cristian Tudor Popescu rămâne fără emisiunea „CAP la CAP”. Sursa foto: Facebook

Racția Recorder: „Motivele nu au la bază vreo neînțelegere de natură editorială”

Recorder a confirmat anunțul lui CTP și spune, de asemenea, că jurnalistul „a decis să lase comunicarea acestor motive în sarcina Recorder”.

„Așa cum domnul Cristian Tudor Popescu a anunțat deja pe pagina personală de Facebook, emisiunea Cap la Cap, pe care o realiza împreună cu Anca Simina pentru Recorder, nu va mai continua. Motivele acestei decizii nu au la bază vreo neînțelegere de natură editorială, iar domnul Cristian Tudor Popescu a decis să lase comunicarea acestor motive în sarcina Recorder”, se arată în comunicat.

CTP a refuzat un alt moderator

Recorder a mai arătat că deși i s-a propus lui CTP un alt moderator în locul Ancăi Simina, jurnalistul a refuzat.

„La finalul anului trecut, Anca Simina a hotărât că, cel puțin pentru o perioadă, vrea să renunțe la rolul de moderator și să se concentreze exclusiv pe jurnalism de investigație. Am avut o discuție cu domnul Cristian Tudor Popescu, căruia i-am propus să continue emisiunea Cap la Cap cu un alt moderator.

Discuțiile au durat mai multe săptămâni, dar în final acesta a refuzat varianta de a continua cu un alt moderator. Cristian Tudor Popescu s-a arătat deschis să mai colaboreze pe viitor cu Recorder, într-un alt format”, arată Recorder în mesajul transmis pe social media.