Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristian Tudor Popescu lovește din nou! Derapaj grav împotriva lui Iohannis și a preoților. „Criminali în sutană”
Cristian Tudor Popescu lovește din nou! Derapaj grav împotriva lui Iohannis și a preoților. „Criminali în sutană”

Cristian Tudor Popescu lovește din nou! Derapaj grav împotriva lui Iohannis și a preoților. „Criminali în sutană”

Cristian Tudor Popescu este deja celebru cu privire la declarațiile sale siropoase făcute cu privire la anumite evenimente care au loc pe scena politică și nu numai. Marți seara, CTP a avut un nou derapaj la adresa ierarhilor ortodocși. De data aceasta, în vizorul jurnalistului nu a fost doar ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ci și episcopul Giurgiului, PS Ambrozie. Acuzațiile aduse celor doi sunt destul de grave, fiind numiți ”criminali în sutană”.

Marți seara, Cristian Tudor Popescu face noi dezvăluiri legate de situația epidemiologică din România. Jurnalistul începe prin a vorbi deschis despre deciziile președintelui Klaus Iohannis, sugerând faptul că șeful statului trage de timp cu discursuri lacrimogene, în loc să ia decizii importante cu privire la situația României.  Fără menajamente, celebrul jurnalist susține că se acordă prea mult timp pentru aranjamente politice, în timp ce oamenii mor zilnic în spitale.

”Astă-seară, Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români, compusă de scriecii de la Cotroceni și citită de pe prompter. Până mâine mai trece o zi – asta înseamnă încă 500-600 de morți”, scrie CTP pe republica.ro. În rândurile scrise de celebrul jurnalist, acesta susține că președintele ”(…) mănâncă zile. A dat o săptămână partidelor să mediteze înainte de consultări – câți morți înseamnă asta? L-a desemnat pe Cioloș, știind foarte bine că urmează zece zile de pomană – de pomana morților, 5.000.”

Președintele României nu este sigurul luat în vizor de Cristian Tudor Popescu. Un alt subiect abordat de jurnalist este incendiile din spitale și declarațiile făcute de arhierei ca Teodosie de la Constanța sau Ambrozie de la Giurgiu, care ”mint încremenitor – „Incendiile din spitale sunt «făcături» , oamenii sunt arși de focul pus de medici!” – fiind niște criminali în sutană, și nu sunt reținuți și cercetați penal deoarece guvernanții vor sprijinul Bisericii pentru voturi în caz de anticipate.”

La finalul postării sale, Cristian Tudor Popescu face referire la România ca la pacienții bolnavi de COVID-19 care se sting din viață în urma unor comorbidități. Jurnalistul susține că țara noastră se află în această situație de mai bine de 30 de ani și nimeni nu ia măsuri. ”Pe politicieni îi doare-n pix de cetățenii care mor cu zile. Pandemia nu face decât să scoată la vedere și să amplifice, ca o tomografie, imaginea acestor suflete hâde”, a mai adăugat CTP în articolul semnat de el pe situ-ul republica.ro.