Cristian Cioacă face bani din lucrurile Elodiei: „Ar fi luat o sumă mare”

Cristian Cioacă face bani din lucrurile Elodiei: „Ar fi luat o sumă mare” Cristian Cioaca. Sursa: Arhiva EVZ

Cristian Cioacă se bucură de libertate, însă, mama Elodiei Ghinescu face demersuri juridice pentru a primi despăgubirile pe care instanța le-a stabilit în sarcina „ginerului” condamnat. Astfel, Cristian Cioacă ar trebui să-i achite mamei Elodiei suma de 380.000 de euro, însă, el nu a achitat niciun leu, potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu.

Cristian Cioacă s-a îmbogățit pe spatele Elodiei Ghinescu, chiar și la 17 ani de la dispariția avocatei

Cristian Cioaca și Elodia Ghinescu

Cristian Cioaca și Elodia Ghinescu. Sursă foto: captură video

Mama Elodiei Ghinescu spune că fostul ei ginere ar fi vândut garsoniera în care funcționa biroul de avocatură din Brașov al fiicei sale, Elodia.  Se pare că ar fi luat o sumă considerabilă, însă nu știe dacă din acei bani o parte a ajuns și la fiul său.

De asemenea, imediat cum a fost liberat condiționat, Cristian Cioacă ar fi vândut și hainele Elodiei, la u  second-hand din Ploiești.

„Am aflat, mi-a spus lumea de acolo că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. Ar fi luat  o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea. Tot așa mai îmi zicea cineva că și hainele ei scumpe le-ar fi vândut la un second-hand din Ploiești. A mai dat și o altă casă. Însă, apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate”, a precizat mama Elodiei Ghinescu, pentru Playtech.

Ne puteți urmări și pe Google News

A ieșit din închisoare pentru „bună purtare”. Datorii imense Justiție

Tribunalul Argeș a decis marți,  22 august, în mod definitiv, liberarea condiționată a fostului polițist Cristian Cioacă. El a  fost condamnat, în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Ea a dispărut în 2007, iar trupul său nu a fost găsit nici până acum. A executat 10 ani din pedeapsă și nu a recunoscut niciodată că el ar fi autorul crimei Elodiei Ghinescu.

Cristian Cioacă a fost obligat de instanță să plătească următoarele daune morale: 130.000 de euro mamei Elodiei, 100.000 de euro fratelui Elodiei și 150.000 de euro propriului copil, care nu a apucat să-și cunoască mama. Cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit până în prezent,