Crimă în Sibiu. Cine e tânăra de 21 de ani ucisă de iubit

Crimă în Sibiu. Cine e tânăra de 21 de ani ucisă de iubit Crimă. Sursa foto: Dreamstime.com

Crimă în Sibiu. În cursul zilei de duminică, o tânără de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de propriul iubit, într-un apartament din Sibiu. Acum s-a aflat și cine era aceasta.

Florentina Paula Alexandra ar fi fost ucisă de iubitul său, aflat sub influența drogurilor la momentul comiterii faptelor. De altfel, tânărul ar fi fost cunoscut cu probleme psihice, fiind internat în trecut pentru tratarea acestora.

Crimă în Sibiu. Atacatorul a fugit după ce și-a ucis iubita

Bărbatul și-a omorât partenera într-un apartament din Sibiu, unde locuiau împreună cu un alt tânăr în chirie. După puțin timp de la crimă, principalul suspect a fugit de la locul faptei.

Cu toate acestea, a fost prins imediat de poliție, la aproximativ 30 de kilometri distanță de locuința lor, în apropiere de Păltiniș.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La data de 18.05.2024, în jurul orei 15:30, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu”, au anunțat reprezentanții poliției.

Victimă crimă Sibiu

Victimă crimă Sibiu. Sursa foto: Facebook

După o examinare preliminară a cadavrului, anchetatorii au formulat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a unei fapte violente, motiv pentru care ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unei investigații pentru infracțiunea de omor.

Trupul victimei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru a fi efectuată o autopsie.

Victima i-ar fi salvat în trecut viața iubitului său

Crimă în Sibiu. Tânărul care împărțea apartamentul cu presupusul criminal ar fi fost cel care a descoperit trupul tinerei în locuință și a sunat la poliție.

Poliția

Sursa foto: Poliția

Conform unor surse, Florentina ar fi intervenit pentru a-l salva pe cel care ulterior a devenit agresorul și iubitul ei, atunci când acesta a avut intenția de a-și lua viața.

Se pare că tentativa de suicid a avut loc și ea în contextul consumului de droguri.